Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

ARÇELİK TV ALANA TİVİBU HEDİYE

Arçelik Yetkili Bayilerinden Arçelik ve Beko marka CI+ uyumlu model LED LCD televizyon satın alan ve satın aldığı televizyon ile Tivibu talep eden müşterilere Arçelik yetkili bayisi tarafından Tivibu CAM Modül verilebilir. 

CAM modül ile 12 ay süreli Tivibu Uydu Süper Paket’ten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Tivibu Uydu Süper Paket için geçerlidir. Tivibu Uydu Süper Paket 12 ay boyunca ücretsiz sunulacaktır. 

Paketin aktivasyonu ile başlayan 12 aylık sürenin sonunda, aboneliğe devam etme talebinin TTNET’e iletilmemesi durumunda abonelik otomatik olarak iptal edilecek ve yayın kesilecektir. 

Kampanya kapsamında Tivibu paketiniz ile iletilen promosyon kodunun 444 5 375 nolu TTNET Çağrı Merkezini arayarak aktive edilebilirsniz. 12 Aylık İndirim süresi promosyon kodunun aktive edilmesi ile başlar.Paket aktivasyonu için son tarih 31 Ağustos 2016’dır.

Tivibu Uydu Cam Modül kurulumu Arçelik Yetkili Bayisi tarafından yapılacaktır.Kampanya kapsamında Smart kart (Akıllı Kart) mülkiyeti TTNET’e aittir Kampanya/abonelik iptalinden sonra mülkiyeti TTNET’e ait olan Smart Kart 7 (yedi) iş günü içerisinde iade edilmelidir, iade edilmemesi durumunda 40 TL akıllı kart rayiç bedeli faturalandırılacaktır.

12 Aylık İndirim süresi sonunda Tivibu aboneliğinize devam etmek isterseniz 444 5 375’i arayarak avantajlı kampanyalarımıza başvurabilirsiniz. 12 Aylık İndirim süresi sonunda ya da öncesinde Tivibu aboneliğinizi sonlandırmak isterseniz, mülkiyeti TTNET’e ait olan Smart Kart’ı 7 (yedi) iş günü içerisinde TTNET bayilerine ya da TT Ofislerine iade etmeniz gerekmektedir, iade etmemiz durumunda yukarıda belirtilen tutar ceza bedeli olarak faturalandırılacaktır.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad