Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

D-SMART D-FİX İLE KABLO DERDİNE SON

D-Smart D-Fix, modül içerisine yerleştirilen bir karttan oluşur. Sadece bir kredi kartı büyüklüğünde olan D-Smart D-Fix'i televizyonunuza kolaylıkla takarak, D-Smart’ın zengin dünyasına HD kalitesiyle sahip olabilirsiniz. 

Üstelik D-Smart D-Fix sayesinde evde ekstra kablo, kumanda ve uydu alıcısı kalabalığından kurtulur, tek kumanda ve kolay kurulum rahatlığını yaşarsınız. 

D-Smart D-Fix nedir? D-Smart D-Fix, modül ve içerisine yerleştirilen bir kart ile D-Smart’ın zengin dünyasına HD kalitesiyle ulaşmanızı sağlar. 

• Kablo ve uydu alıcısı kalabalığına elveda. Sadece televizyonunuza takacağınız D-Smart D-Fix sayesinde, evinizde ekstra kablo ve uydu alıcısı kalabalığından kurtulabilir, sade ve estetik bir görüntüye sahip olabilirsiniz. 

• Kolay kurulum! Evinizde Türksat yayını varsa, D-Smart D-Fix ile D-Smart’ın zengin dünyasına ulaşmak çok kolay. D-Fix’i televizyonunuzun modül girişine yerleştirmeniz yeterli. 

 • Tek kumanda ile kontrol rahatlığı D-Smart D-Fix’i ekstra bir kumandaya ihtiyaç olmadan, televizyonunuzun kumandasıyla kontrol edebilirsiniz. 
• 4K yayın keyfi! * Uydu alıcısıyla izleyemediğiniz, 4K yayın yapan kanalları D-Smart D-Fix ile izleyebilirsiniz.4K yayının izlenebilmesi için, televizyonun 4K destekli olması gerekmektedir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad