Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

BBC PLANET EARTH 2 Yİ 4K GÖRÜNTÜ KALİTESİYLE SUNACAK

BBC'nin büyük beğeni toplayan Planet Earth belgesel serisinin 2. bölümü 4K görüntü kalitesiyle karşımıza çıkacak. Artık doğa manzaralarını çok daha net görebileceğiz. 

BBC'nin 2006 yılında 11 bölüm halinde yayınlanan ve büyük beğeni toplayan belgesel serisi Planet Earth'ün 2. sezonu için çekimler devam ediyor. İlk belgesel serisini mükemmel görsellerle bize sunan BBC, 2. sezonda 4K görüntü desteği sunacağını açıkladı. 

Böylece dünyanın farklı köşelerinden manzaraları çok daha net bir şekilde görebileceğiz. Bu yılın sonlarında 6 bölüm halinde yayınlanacak olan Planet Earth II'nin her bir bölümü 1 saat sürecek. 
Yeni sezonda ormanlar, çöller ve yeşil alanlarda hayvanların olağanüstü hayatta kalma mücadelelerine tanık olacağız. 

Henüz bütün konular netleşmiş olmasa da yine hayranlık uyandırıcı manzaralarla karşılaşacağımız söyleniyor. Planet Earth II'nin yapımcı koltuğunda oturan Mike Gutton "Bu gezegenimizdeki en olağanüstü hayvan ve mekanlara eşsiz bir perspektiften bakmanızı sağlayacak çok sürükleyici-derin bir deneyim olacak." sözleriyle belgeseli tanımlarken, seslendirmeyi ise ilk sezondan tanıdığımız Sir David Attenborough'nun yapacağını açıkladı.Donanımhaber
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad