Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

D-SMART MEGA PAKET ALANA LİMİTSİZ İNTERNET BEDAVA

DSMART Mega Paket Alana İnternet Bedava kampanyası 24 ay taahhütlü olup 1 Şubat - 31 Mart 2016 tarihleri arasında 10 Mbps’e kadar 50 GB AKN’li fiber ile 8 Mbps’e kadar 50 GB AKN’li ADSL tarifesi ile D-Smart HD/D-Fix Mega Paketi’nin birlikte yeni D-Smart bireysel abonelik başvurularında geçerlidir. 

40 TL D-Smart Aktivasyon bedeli kampanya kapsamında hediyedir. 36TL D-Smart İnternet aktivasyon bedeli aylık 1,5 TL olarak, 24 ay boyunca faturaya yansıtılır. D-Smart ( TV) İç kurulum bedeli 40 TL olup aylık peşin olarak ilk faturaya veya istenirse 24 ay boyunca ayda 2 TL faturaya yansıtılır. 

Dış kurulum ve kullanılacak ekipman tüketiciye aittir. Kampanya D-Smart uydu alıcısı stoklarıyla sınırlıdır. Kampanya modemli olarak sunulmaktadır ve kablolu modem için 2 TL, kablosuz modem için 4 TL kullanım bedeli faturaya yansıtılır. Eve kadar Fiber alt yapısında Fiber modemler ücretsizdir. 

Bu kampanya kapsamında sunulan fiber tarifeleri, bulunulan lokasyonda fiber alt yapısının olması durumunda sunulacaktır. 25 Mbps’e kadar ve 10 Mbps’e kadar Sınırsız fiber internet tarifeleri Turkcell Superonline altyapısı olan 12 ilde ve sadece Turkcell Superonline Fiber alt yapısının bulunduğu binalarda sunulabilmektedir. 150 TL Turkcell Superonline kurulum ücreti kampanya kapsamında hediyedir. 

D-Smart kutusu ve modem değişikliği yapılamaz. D-Smart Kutu (uydu alıcısı) ve modem mülkiyeti D-Smart'a aittir, tüketicinin kullanımına tahsis edilir. 

Daha fazla detay DSMART web sitesi ve DSMART bayilerinde
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad