Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBU 7 GÜN GERİ SARMA ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

Türk Telekomun TV platformu Tivibu yeni yayın döneminde önemli değişikliklerle geleceğini duyurdu. Teknolojik alt yapısına yatırım yapan platform çok daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlıyor.

Tivibu yeni özelliklerini tanıttı Yeniliklerden ilki, 4 ekrana kadar destek verebilme oldu. Kullanıcılar TV, bilgisayar, tablet ve akıllı telefon üzerinden yayınları kesintisiz izleyebilecekler. 

Yani bilgisayarınızda televizyon izlerken, isterseniz kaldığınız yerden tablet üzerinde devam edebileceksiniz. IPTV kullanıcılarına ise 7 güne kadar yayını durdurma ve geri sarma özelliği gerekiyor. 
Bu sayede istediğiniz programları istediğiniz zaman, rahat bir şekilde izleyebileceksiniz. Yeni dönemde "ikili ekran" uygulaması da kullanıcılara sunulacak. 

Bu sayede bir kanal ana ekranda gösterilirken, ikinci ekranda diğer kanal izlenebilecek. Bu özellikler veri akışını hızlandıran "adaptive streaming" teknolojisiyle desteklenecek. 

Artık izleyici profilleri oluşturabilecek, içerik kontrolü ve şifreleme özellikleri eklenecek. Bu sayede aileler çocuklarını gönül rahatlığıyla ekran başına bırakabilecekler. Tivibu arayüzünü de değiştiriyor. 

Kanal geçiş süresi azaltılıyor. Yeni yayın döneminde ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nden 250'nin üzerinde maç yayını yapılacak. shiftdelete

Top Post Ad

Below Post Ad