Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TURKCELL SPOR TOTO SÜPER LİG YAYIN İHALESİNE Mİ HAZIRLANIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. 

TFF Yönetim Kurulu Üyesi olan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, TFF'deki görevine ara verdi. 

Terzioğlu yaptığı yazılı açıklamada, bugün itibarıyla Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğini, Haziran 2017 tarihinde yenilenecek Süper Lig naklen yayın ihalesi süreci tamamlanana ve yeni yayıncı kuruluşla sözleşme imzalanana kadar dondurduğunu ifade etti. 

Terzioğlu TFF Yönetim Kurulu’na yazdığı dilekçede, “Yeni yayıncı kuruluş ile sözleşme imzalanıp yürürlüğe gireceği tarihe kadar, Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki her türlü görevlerim ve Yönetim Kurulu toplantılarına katılımım bakımından mazeretli sayılmamın kabulünü, arz ve talep ederim” ifadelerini kullandı. 

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun bu kararı, Spor Toto Süper Lig'in 2017 yılı haziran ayında yapılacak yayın ihalesine Turkcell'in de gireceği anlamına geliyor. 

YAYIN HAKLARI 2001'DEN BU YANA DIGITURK'TE Hatırlanacağı üzere daha önceki yayın ihalesinde Digiturk ile Türk Telekom arasında nefes kesen bir yarış yaşanmıştı. 

Süper Lig maçlarının yayın haklarını 2001 yılından bu yana elinde bulunduran Digiturk, 2010 yılında yapılan ihalede yaklaşık 2 milyar dolarlık en yüksek teklifi vererek 5 yıl süreyle yayın haklarını satın almıştı. hürriyet
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad