Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TURKCELL TV+ NBA HEYECANINI EKRANA TAŞIYOR

İngiltere Premier Ligi’nin 3 yıllık yayın haklarını alan Turkcell TV+’tan sporseverlere bir müjde daha. 

Dünyanın en önemli basketbol ligi olan NBA de bundan sonra yeni nesil televizyon platformu Turkcell TV+’ta yayınlanacak. 

NBA heyecanı, sezon öncesi Çin turuyla Ömer Aşık’ın takımı New Orleans Pelicans’ın maçıyla 9 Ekim’de başlıyor. Dünyanın en değerli futbol ligi olan İngiltere Premier Ligi’nin resmi yayın hakları konusunda Saran Group ile anlaşma sağlayan Turkcell, hem evde hem de mobil cihazlardan izlenebilen televizyon platformu Turkcell TV+ ile sporseverleri sevindirmeye devam ediyor. 

Dünyanın en yetenekli futbolcularını 3 yıl boyunca yüksek yayın kalitesiyle ister evlerindeki televizyonlardan, ister diledikleri yerde cep telefonları ve tabletlerinden Turkcell TV+ sayesinde takip edecek olan sporseverler, artık aynı heyecanı dünyanın en önemli ve prestijli basketbol ligi NBA için de yaşayacak. NBA’in de resmi yayıncısı olan Turkcell TV+’ta basketbol şöleni ise sezon öncesi maçlarla başlıyor. 

Üst üste iki maç 
Geleceğin televizyon platformu Turkcell TV+’ta yayınlanacak ilk NBA maçında Ömer Aşık’lı New Orleans Pelicans, Şangay’da Houston Rockets ile karşı karşıya gelecek. 9 Ekim’de saat 14.30’da başlayacak mücadele Turkcell TV+’tan naklen yayınlanacak.

Pekin’deHouston Rockets ile New Orleans arasındaki ikinci karşılaşma da 12 Ekim’de saat 14.30’dayine canlı olarak Turkcell TV+’ta olacak.  

En zengin spor içeriği 
Turkcell TV+’ın sporseverlere sunduğu ayrıcalıklar bununla da bitmiyor ve çok yakında yüksek yayın kalitesi (HD) ile sunucağı yeni bir spor kanalının yayınına başlıyor. 

İngiltere Premier Ligi ve NBA’nın dışında izleyiciler Formula 1 yarışları, Çin Futbol Ligi, teniste çeşitli turnuvalar,Dünya Super Bike, PGA Tour Golf Turnuvası, , Barça TV ve Bayern TV gibi zengin bir içeriği de Turkcell TV+’tan yayınlanacak spor kanalında HD yayın kalitesinde bulabilecekler. Turkcell TV+, sporseverler için önemli olan iki özelliği bir arada sunuyor.

 “kaydetme” özelliği ile kaçırılan maçları yeniden izleme fırsatı verirken, “Geriye Alma” özelliği sayesinde de kaçırılan pozisyonların tekrarını izleme şansını sunuyor.


Top Post Ad

Below Post Ad