Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Kablo tv Dört Köşe Kampanyası

Kampanya kapsamında müşteriler; Analog KabloTV ve KabloTV Giriş Paketine, 10 Mbps’ye kadar (50 GB AKN) AKN’li Eko Sınırsız Kablonet tarifesine ve Kabloses Her Yöne 50 dakika paket tarifesine abone olacaklardır. 

Kablonet, KabloTV aktivasyon ücretleri alınmayacak olup Kabloses aktivasyonu talep edilmesi durumunda 24TL karşılığında sağlanacaktır.  24 Ay taahhüt istenecektir. 

Taahhüt süresi boyunca; Analog KabloTV + KabloTV Giriş Paketi + 10 Mbps’ye kadar 50 GB AKN EkoSınırsız Kablonet + Kabloses Heryöne 50 dakika paketi tarifesi 39,99 TL/Ay olarak uygulanacaktır. Kampanya kapsamında numara tahsis ücreti (12 TL) alınmayacaktır. Kampanya 13.06.2017 – 31.12.2017 tarihleri arasında geçerli olacaktır. 

Kampanya kapsamında müşteriler Tablo 2’de belirtilen; AKN’li Eko-Sınırsız/Kotalı/Sınırsız Kablonet tarifelerinden birisine ve KabloTV tarifelerine aynı anda abone olabileceklerdir. Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt istenecektir. Kampanyadan otel motel müşterileri faydalanamaz, bireysel tarifede olan müşteriler resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir. 
Kampanya kapsamında, Kablonet aktivasyon (96 TL) ücreti, KabloTV aktivasyon (96 TL) ücreti alınmayacak olup Kabloses Aktivasyon ücreti, müşterinin aktivasyon istemesi durumunda 24 TL olarak ücretlendirilecektir. 

Kampanya kapsamında müşteriler; 10 Mbps’ye kadar (50 GB AKN) Eko Sınırsız Kablonet tarifesine, KabloTV Giriş Paket tarifesine, Analog KabloTV tarifesine ve Kabloses Heryöne 50 dakika paket tarifesine abone olacaklardır. 

Taahhüt süresi boyunca; 10 Mbps’ye kadar 50 GB AKN Eko Sınırsız Kablonet (24 TL) + KabloTV Giriş Paket (15,99 TL) + Analog KabloTV (Ücretsiz) tarifesi ve Kabloses Heryöne 50 dakika paketi (ücretsiz) tarifesi 39,99 TL olarak uygulanacaktır. 

Kotalı internet tarifelerinde tarifede belirlenen GB`lar için ücretler her ay sabit olarak faturalara yansıtılır. Kotalı hizmetler için aylık olarak ödenecek ücret, maksimum ücret olarak belirlenen ücreti geçemeyecektir. 

Tüm kotalı hızlarda kullanılan her artı GB için (GB Sabiti 0,50 TL x Kullanılan GB miktarı) kadar tutar faturaya eklenecektir. En son içinde bulunulan GB miktarı için kıst ücret uygulanmayacak olup tam GB ücreti alınacaktır. 

Kampanya kapsamında numara tahsisi ücreti (12 TL) alınmayacaktır. Kampanya kapsamında müşteriler Temel pakete ve Üst pakete ise tarifeler arasındaki fiyat farkını ödeyerek abone olabileceklerdir. Müşteri talep ettiği Tablo 2’ de belirtilen KabloTV ve Kablonet tarifesinden kampanya başvurusunu yapabilecektir.

İlk ay Temel, Üst ve Altın Sinema Paketi şifresiz olarak kampanyaya giriş yapan tüm müşterilere sunulacaktır.  Bu kampanyadan; sadece Analog Kablo TV aboneliği olan müşteriler ile aktif Analog KabloTV aboneliği olmayan müşteriler ve yeni müşteriler faydalanabileceklerdir.

Top Post Ad

Below Post Ad