Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sky Deutcshland 4K HDR stüdyosu kuruyor

Bu, Sky Sports'un Unterföhring'deki genel müdürlük binasının hemen yanında yer alan yeni genel merkezi ve yayın merkezinin kuruluşu için birkaç milyon dolar yatırım yapılan üst sınıf bir proje. 

4600 metrekarelik arazi, iki yeni stüdyonun yanı sıra Sky Bundesliga eş zamanlı yayını için ek bir alana ev sahipliği yapıyor. 

Yeni yayın kompleksi, "geleceğin stüdyosunun" neye benzeyeceğini gösteren pek çok gelişmiş Sony 4K HDR hazır teknolojisiyle donatıldı: 

yedi HDC-4300 kamera, bir HDC-P43 POV kamera, bir XVS-7000 mikser ve 140'ın üzerinde Sony OLED ve LCD ekran (BVM-X300 ve LMD-A240'tan PVM-A170, PVM-A250 ve PVM-X550'ye kadar).  

Sky Sports Genel Merkezi, en büyük spor etkinliklerini yayınlayacak 
Bu yazdan itibaren, UEFA Şampiyonlar Ligi, EHF Hentbol Şampiyonlar Ligi, Golf, Tenis, Formula 1 ve Sky Sport News gibi tüm ilgili Sky canlı spor içerikleri Sky Sports Genel Merkezi'nden yayınlanacak. 
Tesis iki stüdyodan (600 ve 250 metrekare) ve Sky Bundesliga eş zamanlı yayını için ek bir alandan oluşuyor. Sky, Sony ile birlikte çalışarak eşsiz izleyici deneyimleri yaratırken, yeni genel merkezin açılışı yaklaşık 90 yeni iş imkanını da beraberinde getiriyor. 

Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak: eksiksiz, yenilikçi çözümler ve yerel hizmet Birinci sınıf spor programlarıyla izleyici çekmek için, Sky'ın önceliği yalnızca yenilikçi program içeriği sunmak değil, aynı zamanda hem bugün hem de yarın için pazar talebini karşılayacak teknolojileri de getirmek. Sky Spor Prodüksiyonu Başkan Vekili Alessandro Reitano konu hakkında şunları söyledi: 

"Geleceğe hazır yüksek kaliteli teknolojiye ve 4K HDR-hazır çözümlere ihtiyacımız var. Sony teknolojisini kullanarak tesisimizi geleceğe dönük hale getirebildik ve çeşitlilik sergileyen, canlı ve dinamik bir stüdyo oluşturabildik." 

Yerel destek de Sky için ek bir avantaj oldu. Sony'nin yerel ekibi, herhangi bir sorun çıktığında en hızlı şekilde yanıt vermek ve operasyonların sorunsuz devam etmesini sağlamak için hazır. Reitano şunları ekledi: 

"Değişken çözümler ve teknolojiden fazlasına ihtiyacımız var. Kalite ve esnek hizmetler de bizim için önemli ve bu da Sony'yi yeni Sky Sports Genel Merkezimizde iş ortağı olarak seçmemizin bir başka nedeni."  

Sony ürünleri ile donatıldı 
Piyasanın 4K'ya yönelik giderek artan talebini karşılamak için Sky'ın yakın gelecekte UHD çözünürlüğe geçişi sağlamak amacıyla HDR ve üstün 4K özellikli HD kameralara ihtiyacı vardı. Bununla birlikte Sky'ın Sony'yi seçmesinin temel nedeni, Sony'nin yazılım güncellemeleri ve ürün yazılımları ile ürünlerini geliştirme taahhüdü oldu. 
Sky Sports Genel Merkezinde şu anda yedi HDC-4300 sistem kamerası, bir HDC-P43 POV kamera, bir XVS 7000 mikser ve neredeyse tüm SONY OLED ve LCD monitör grubu (BVM-X300 ve LMD-A240'tan PVM-A170, PVM-A250 ve PVM-X550'ye kadar) yer alıyor. 

 Sony Medya Çözümleri Kilit Müşteri Yöneticisi Michael Bauer şunları söyledi: "Sony Professional olarak teknoloji tedarikçisinden çok daha fazlasıyız. Yüksek kaliteli ve yenilikçi teknoloji sunarken, güvenilir bir iş ortağı olmaktan da gurur duyuyoruz. 

Spor yayınındaki uzmanlığımızı Sky'a sunmaktan çok mutluyuz; bu disiplin ile ilgili bilgilerimiz, diğer üreticilere göre rekabet avantajını koruyabileceğimizi de gösteriyor."
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad