Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Türksat Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısının Tanıtımını IBC Fuarı'nda Yaptı

Türkiye’nin tek uydu ve kablo TV operatörü Türksat A.Ş., Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenen Dünya’nın önde gelen yayıncılık fuarları arasında yer alan IBC fuarına katıldı. 

Amsterdam RAI’de 15 Eylül 2017 Cuma günü açılışı gerçekleştirilen IBC 2017 fuarında Türksat A.Ş., 5 numaralı salon C010 no’lu stantta yerini aldı. 

Fuarda, 2017 yılının son çeyreğinde pazara sürülecek olan Türksat ve ZTE ortaklığı geliştirilen “Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısı”nın tanıtımı da yapıldı. 

Tanıtım açılış konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Türksat AŞ Genel Müdürü Cenk Şen, "Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısı" ile ilgili bilgilendirme yaptı. 
Tanıtımını yaptıkları ürünün diğer alıcılardan farkının hem internet hem de kablo görüntüsünü kullandığını söyleyen Şen, "Mümkün olduğu kadar kullanıcı için kolay bir alıcı yaptık. 

Bu yeni sistemde kullanıcı artık tek kumanda ile televizyonu açıp kanalları değiştirebilecek. Ayrıca tuşlara basmadan ve kumandayı televizyona yöneltmeden sesli olarak başka bir kanala geçebilme imkanı olacak." dedi. 

Bunun ilk ürün olduğunu ve üzerinde daha da yeni gelişmeler yapacaklarını kaydeden Şen, "Ürünü yapmadan önce yaptığımız pazar araştırmasında en önemli sorunlardan olan kullanıcının kanalları değiştirirken bekleme süresini azaltmaya çalıştık. 

Şu an ürünümüzün içeriği ile ilgili bazı telif haklarını almak için çalışmalarımız var. Acele etmeden ne zaman müşterinin hizmet kalitesine geldiğimizi anladığımız zaman ürünü piyasaya süreceğiz." diye konuştu. IBC 2015 fuarı 19 Eylül 2017 Salı günü sona erecek.

Top Post Ad

Below Post Ad