Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Harika Gezegen Dünya Bizi Çağırıyor

Daha önce hiç görmediğiniz yerlere yolculuk etmeye hazır olun, bu ay Da Vinci Learning’de dünyanın altını üstüne getireceğiz! 

Türkiye’de çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan; dünya, insan ve bilim ile ilgili yenilikçi medya içerikleri ve programları hazırlayıp sunan Da Vinci Learning’in yeni programı ‘Harika Gezegen’de çocuklar, bir buzulun içerisine girerek sıcak su kaynağını ve bir kasırganın içini yakından inceleyecekler. 

Hari̇ka Gezegen’de efsanevi̇ Jacques Costeau'nun torunu Philippe Costeau, dünya üstünde yer alan en muhteşem yerleri̇ keşfedecek. Poli̇natörler neden bu kadar önemli̇ ve at nalı yengeçleri̇ nasıl göç edi̇yorlar? gibi birçok ilginç sorunun cevabını verecek. 


İlk gösterimini, 19 ve 26 Kasım’da gerçekleştirecek ‘Harika Gezegen’ programında çocuklar, kambur balinalarla birlikte Hawaii’ye yüzecek, yılanlar ve köpekbalıkları ile ilgili şaşırtıcı birçok bilgi öğrenecekler. 

Çocukların bir mikroskop yardımıyla evreni yeniden keşfetmesini imkan sunan “Harika Gezegen” programı bu muhteşem evrene bir kez daha hayran bırakacak. Her hafta sonu 15.30’dan itibaren “Dünya” çocukları çağırıyor! Bu ay Da Vinci Learning Odakta bölümünde, Dünya’yı ve bu muhteşem gezegende yaşayan canlıları keşfedeceğiz. 

Geolino programında, okula helikopterle gelen çocuklarla tanışacak; Tam Kanıt programıyla Şili’de dağcılık ve Hollanda’da dalgalarla sörf yapacağız. Bilimi Geliştirmek programında Phil ile birlikte dalgaların sadece sörf yapmamıza değil, güneş ve rüzgar ile birlikte elektrik üretmeye de yaradığını öğreneceğiz. 

Enerji üretmenin yeni yollarını bulmanın geleceğimiz için gerçekten nasıl önemli olduğunu ve hatta ulaşımımızı ve evleri tasarlama biçimimizi nasıl değiştirdiğini e2 Enerji ve e2 Tasarım programlarında izleyeceğiz. Bilimi Kendin Yap programında ise bir şişe içerisinde nasıl kasırga fırtınası oluşturabileceğini göreceğiz. 

Geleceğe daha hazır ve daha önde nitelikli nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Da Vinci Learning TV, çocuklara hayallerine ulaşma cesareti kazandırmakta, dünyayı keşfetmek azmi ile çocukların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmakta ve topluma daha yararlı bireyler olmalarını sağlamaktadır. 

2007 yılından bu yana ‘eğlenerek ve uygulayarak öğrenme’ metodunu benimseyen Da Vinci Learning’in dünyaca ünlü eğitim içerikleri, bugün 100’den fazla ülkede yayınlanmakta ve çocuklara keşfedecekleri yeni dünyaları göstermektedir. 

 Dünya genelinde 18 milyondan fazla evde günlük hayatın bir parçası olarak takip edilen Da Vinci Learning TV, Türkiye’de D-Smart, Türksat Kablo TV, Turkcell TV+, Tivibu ve dijital uydu platformu Filbox üzerinden eğlenceli bilim, sağlık, tıp, tarih, matematik, teknoloji, uzay, doğa, insan, kültür ve sanat alanlarındaki birbirinden ilginç belgeselleri ve eğitim programları ile 24 saat HD yayın yapıyor.  

Da Vinci Learning Hakkında 
Da Vinci Learning her yaştan meraklı zihinleri bir araya getirip, yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen, yenilikçi ve özgün bir televizyon eğitim kanalıdır. Dünya çapında milyonlarca izleyiciye ulaşan Da Vinci Learning tüm dünyada 16 farklı versiyonla yayınlanmaktadır. 

Da Vinci Learning; Da Vinci Media himayesi altında, kendini işine adamış uluslararası bir ekiple, Da Vinci Learning'in tanıtımı ve heyecan verici etkinlikler, ortaklıklar ve kampanyalar yoluyla bir öğrenme isteği uyandırma çabası içindedir. 

Da Vinci Learning öğrenmenin, katılım, bağlılık ve en önemlisi de eğlencenin bir arada tuttuğu hayat boyu süren bir yolculuk olduğu felsefesinden hareket eder. 

En iyi eğitici eğlenceyi bulma yolundaki çabalarımız hiç bitmeyecek çünkü bizler esin kaynağı bulma isteğini, keşfetmenin heyecanını ve öğrenmenin verdiği mutluluğu biliyoruz. 

Türkiye’de D-Smart 127. Kanal, Türksat Kablo TV 203. Kanal, Turkcell TV+ 98. Kanal, Tivibu 126. Kanal ve digital uydu platformu Filbox 80. Kanal’dan yayın hayatına devam eden Da Vinci Learning Kanalı ile daha detaylı bilgiye http://www.davinci-learning.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Top Post Ad

Below Post Ad