Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Yüzüklerin Efendisi dizisinin yapımcısı ve kanalı belli oldu

Netflix ve HBO ile büyük rekabete giren Amazon, Yüzüklerin Efendisi'nin (The Lord of the Rings) yayın haklarını satın aldığını duyurdu. J.R.R. Tolkien'ın kitap serisi 'Yüzüklerin Efendisi beyazperdeden sonra dizi olarak da izleyiciyle buluşuyor. 

Heyecan uyandıran dizi projesi için Netflix, HBO ve Amazon gibi dev şirketler çeşitli girişimlerde bulundu. Amazon rakiplerini geride bırakarak Yüzüklerin Efendisi'nin yayın haklarını satın aldı. 

Haberi şirketin patronu Jeff Bezos Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Jeff Bezos tarafından yapılan açıklama kapsamında, küresel televizyon haklarının alındığı ve çalışmalara en kısa sürede başlanacağı belirtildi. 


Dizinin başlangıcı için tahmini bir tarih bilgisi paylaşılmazken, merak beklenen projenin Amazon Prime Video’da yayınlanacağı belirtildi. 

Amazon'un 200-300 milyon dolarlık bir bütçeyi de filmin yayın hakları için kullandığı konuşuluyor. Film serisi 2.9 milyar dolara mal olan Yüzüklerin Efendisi’nin dizi serisi için ise sezonluk en az 150 milyon dolar gibi bir tutarın gözden çıkarılması bekleniyor.ntv

Top Post Ad

Below Post Ad