Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Boomerang’dan Çocuklar İçin Ödüllerle Dolu Yılbaşı Yarışması

Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Müfettiş Gadget ve Happos Aile gibi en sevilen çizgi filmlerle çocukları ekran başına toplayan Boomerang, yeni yılı bol ödüllü bir yarışmayla kutluyor. 

4 – 18 Aralık tarihleri arasında www.boomerangtv.com.tr adresinde en sevilen Boomerang karakterleriyle ilgili sorulara yanıt veren 50 kişi ödüllerin sahibi olacak. 

İçi sürprizlerle dolu yılbaşı hediye paketi ve 12 aylık Tivibu Go üyeliği Boomerang websitesinde çocukları bekliyor. 4 - 18 Aralık tarihleri arasında www.boomerangtv.com.tr adresine girip, yarışmaya katılan 50 kişi yeni yılı Boomerang’ın sürpriz hediyeleriyle karşılama fırsatı kazanacak. 


Jüri tarafından belirlenecek 50 kişi, içerisinde çanta, termos, defter, takvim ve oyuncakların yer aldığı Boomerang yılbaşı özel hediye paketlerinin ve 12 ay geçerli Tivibu GO üyeliğinin sahibi olacak. 

Kazananlar 29 Aralık tarihinde Boomerang TV web sitesi ve Facebook Sayfasından duyurulacak. Çocukların en sevdiği eğlenceli ve komik çizgi filmler; Tom &Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo, Garfield, Grizzy ve Lemmingler, Happos Ailesi ve daha birçok çizgi film en yeni bölümleriyle Boomerang ekranlarında sizleri bekliyor. 

Kahkaha ve eğlence dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan ve 60 ülkede yaklaşık 55 milyon hanede izlenen Boomerang, D-Smart 122. Kanal ve Tivibu 118. Kanal üzerinden Türkiye’deki çocuklarla da buluşuyor. Boomerang şovlarının en eğlenceli klipleri, oyunları ve daha fazlasına boomerangtv.com.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz. 

EMEA BOOMERANG HAKKINDA 
Turner Boomerang klasikleşmiş ve modern çizgi filmleri 24 saat uydu ve kablolu yayınla sunan bir eğlence kanalıdır. 

Boomerang, hedef kitlesinde bulunan 4-11 yaş aralığındaki erkek ve kız çocuklarına ve onların ailelerine, Scooby-Doo, The Tom and Jerry Show, Garfield, Inspector Gadget and Looney Tunes gibi en çok sevilen çizgi filmleri sunuyor. 

Boomerang, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da 60 ülkede 15 dilde 55 milyon izleyiciye yerelleşmiş hizmet sunmaktadır. Boomerang Time Warner bünyesinde yer alan bir Turner markasıdır.

Top Post Ad

Below Post Ad