Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dünya Kupası Regal 4K HDR TV’de izlenir

Regal’in ‘Söz Sende’ reklam serisinde bu kez 4K HDR TV başrolde. Kahramanımız Buse takip ettiği dizinin son bölümünü kaçırmamak için evde maç seyredenlere taraftarlığı anlatıyor ve başarılı oluyor. 
4K HDR TV’de dizi keyfi Buse’ye kalıyor. Regal’in ‘Söz Sende’ reklam filmi serisinin yeni kampanyası yayına girdi. Buzdolabıyla başlayıp klima, derin dondurucu ve çamaşır makinesi ile devam eden reklam serisinde bu kez 4K HDR TV konu ediliyor.

 ‘Futbol nedir’ sorusunun cevabını, Dünya Kupası’na az bir zaman kala, Regal’le Söz Sende kampanyasının kahramanı Buse’den dinliyoruz. 


Regal 4K HDR TV’de takip ettiği dizinin yeni bölümünü izlemeye kararlı olan Buse, maç izleyen ev halkını evden göndermek için takımlarının yanında olmaları konusunda onlara coşkuyla gerçek taraftarlığı anlatıyor. Çabaları sonuçsuz kalmayan Buse, 4K HDR TV’sinde dizi izlemenin keyfini çıkarıyor. 

Pre-roll’lerde ise siyahları daha siyah, beyazları daha beyaz yapan HDR Görüntü Teknolojisi, gerçekçi ses kalitesi sunan DTS TruSurround Ses Sistemi ve birçok özelliği yine Buse’den dinliyoruz. 

Kampanyanın kreatif sürecini, serinin diğer filmlerinde olduğu gibi Concept üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Sedat Dündar ve Umut Dizdar’ın oturduğu reklam filminin yapımında 60 kişilik bir ekip çalıştı.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad