Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Geleceğin Starı Yakında Star tv de

Star’da Yepyeni Bir Yarışma Programı Başlıyor: “Geleceğin Starı” Büyük Ödül; Yeni sezonda Star ekranında yer almak! Star, yeni yüzleri için başvuruları bekliyor. 

Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak, geleceğin starını seçmeye hazırlanıyor. Sunucu Müjde Uzman… Güzel oyuncu Müjde Uzman’ın sunacağı programda;16 yarışmacı her hafta belirlenen konsepte oyunculuklarını sergileyecek. Her hafta bir konuk jürinin de yer alacağı Geleceğin Starı, ilk bölümünde de sürpriz isimleri ağırlacak. 

Yarışmacılar, Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket gibi başarıları oyunculardan oluşan koçlarla performanslarına çalışacaklar ve jüri karşısına geçerek, skeçlerini oynacak. 


Haziran ayında izleyici karşısına çıkacak olan “Geleceğin Starı” televizyon dünyasına yepyeni yüzler kazandırmayı hedefliyor. 13 hafta sonunda ekranın yeni iki yüzü seçilecek. 

Programın her bölümde iki yarışmacı elenecek ve bir sonraki hafta yine daha önceden belirlenen iki yarışmacı programa dahil olacak. Sektöre yeni yüzler ve yetenekler kazandırmak isteyen ve bu amaçla yola çıkılan programda büyük ödül Star’da yayınlanacak dizide rol almak. 

 İnanılmaz çekişmelerin olacağı ve yarışmacıların her hafta daha iyi olabilmek için hırsla performans sergileyecekleri sahnede on üç bölüm sonunda seçilen iki kişi STAR’ın yüzleri olacak.

Top Post Ad

Below Post Ad