Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TRT World ve Arçelik’ten iş birliği

TRT World’den Dijitalleşme Yolunda İki Önemli Anlaşma  TRT World, Arçelik ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında Arçelik, Beko ve Grundig markalı televizyonların Smart TV uygulama bölümünde yer alıyor. 

Yanı sıra TRT World, Divan Grubu ve Arçelik arasında imzalanan yeni iş birliği kapsamında misafirlere akıllı otel deneyimi yaşatan Arçelik Akıllı Asistanla, İngilizce kullanan misafirler için zengin haber içeriği sağlıyor. 

Türkiye’nin İngilizce yayın yapan uluslararası haber platformu TRT World uluslararası yayın ağını genişletmeye devam ediyor. TRT World’ün dijitalleşme faaliyetleri kapsamında Arçelik ile gerçekleştirdiği iş birliği neticesinde, 


Dünyanın her yerinde kullanıcılar, TRT World yayınlarına internet bağlantısı ile hiçbir kısıtlama olmadan Arçelik, Beko ve Grundig TV’lerdeki Smart TV uygulamasıyla ulaşabiliyor. 

Uygulama aracılığıyla kullanıcılar, TRT World’den en güncel haberleri takip edebiliyor, yayını interaktif olarak durdurup kaldığı yerden devam ettirebiliyor, anlık yayın bilgisine ulaşabiliyorlar. 

TRT World, Divan Grubu ve Arçelik arasında yapılan bir diğer anlaşma kapsamında ise Arçelik’in geliştirdiği ve Türkiye’deotelcilik sektöründe bir ilk olan Asista uygulamasında TRT World haber içeriği sağlayıcısı olarak yer alıyor. 

İstanbul Divan Otel’de başlatılan proje ile TRT World, İngilizce dilindeki haber içeriğiyle oda otomasyonundan otel hizmetlerine, hava durumundan sinema, restoran bilgilerine kadar pek çok konuda konfor sağlayan Asista içinde yer alıyor. 

Günün haberlerini sorgulayan misafirler otomatik olarak TRT World’ün haber içeriği ve Podcast’lerine ulaşabiliyor. Divan İstanbul odalarına ve toplantı salonlarına yerleştirilen Arçelik Akıllı Asistan’lar, otel misafirlerinin sesli komutlarıyla ışıkları, perdeleri açıp kapatabiliyor, klima ayarlarını değiştirebiliyor ve televizyonu kontrol edebiliyor. 

TRT World Pazarlama ve Dağıtım Müdürü Roch Pellerin, Türkiye’nin İngilizce yayın yapan uluslararası haber platformu TRT World’ün ve Türkiye’de ev teknolojilerinin lider markası Arçelik’in iş birliğinin Türkiye otelcilik sektöründe bir ilk olduğunu vurguladı. 

Pellerin, konuya ilişkin olarak şunları söyledi: “TRT World olarak büyümeye devam ediyoruz ve uluslararası yayın anlaşmalarımız ve dijital iş birliklerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Bugün 3. yılımızda Dünyada 190 ülkeye ulaşıyoruz. Türkiye’nin uluslararası iki büyük markasının iş birliğinden son derece mutluyuz. 

Uluslararası bir haber platformu olarak dijital mecraları çok önemsiyoruz. Arçelik’in Asista projesi ve TV uygulaması sayesinde TRT World olarak izleyici kitlemizi genişletmeye devam edeceğiz.”

Top Post Ad

Below Post Ad