Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Samsung SmartThings QLED TV'leri ile Akıllı’dan Zeki’ye Geçiş

Akıllı TV'ye giden yolu hazırlayan Samsung şimdi de QLED TV’lerin son serisiyle Zeki Ekran çağını başlatıyor. 

Ardı ardına 12 yıl boyunca dünyanın lider TV üreticisi olmayı başaran Samsung bu süre içinde her biri TV izleme deneyimini yeniden tanımlayan sayısız devrimsel yeniliğe imza atarak öncülüğünü sürdürdü. 

Samsung'un ürettiği televizyonlar, incelikli tasarımlar ve teknolojik gelişmelerden gelişmiş görüntü kalitesine ve akıllı özelliklere kadar her defasında müşteri beklentilerinin ötesine geçen ve çıtayı sürekli yükselten çığır açıcı özelliklerle sektörü sürekli değiştirdi. 


Samsung'un piyasa öncülüğünü hiç elden bırakmadığı bu uzun koşusu sırasında TV alanında imza attığı en önemli gelişmelerden biri ise 2008 yılında tanıttığı, bir TV’nin neler yapabileceğinin sınırlarını ve standartlarını yeni baştan tanımlayan akıllı televizyonlar oldu. 

 Samsung'un ilk akıllı televizyonu kolayca internete ve USB cihazlara bağlanabilen, akıcı ve sezgisel kullanıcı deneyimi sayesinde tüketicilere geniş bir esneklik sağlayan içerik-odaklı televizyonların doğuşunu simgeliyordu. Akıllı TV'ler tüm sektörü etkileyerek çevrimiçi televizyonların merkezde yer aldığı yeni bir eğilimi tetikledi. 

Samsung, her biri TV'lerin yapabileceği işleri ve sahip oldukları yetenekleri ileriye taşıyan arkası kesilmeyen yeni akıllı özelliklerle bu alandaki yenilikçiliğin en önemli temsilcisi olmayı sürdürdü. 

Samsung'un ilk akıllı televizyonları Wi-Fi bağlanabilirliği, USB bağlanabilirliği, ön yüklemeli içerik kütüphaneleri ve harici cihaz bağlantı özellikleri gibi devrimsel özellikleriyle biliniyordu. 

 Zamanla fotoğraf ve video paylaşımı, uygulama ve içerik indirme, diğer cihazlara kablosuz bağlanma ve ücretli içeriğe erişim gibi özellikler Samsung akıllı TV'lerinin temel işlevleri haline geldi. 

Dahası, akıllı televizyonların her bir yeni modeli ses ve görüntü kalitesini çok daha ileri noktalara taşıdı ve kullanıcılar her bir yeni modelle daha berrak, canlı ve detaylar bakımından zengin bir görüntü kalitesiyle tanıştı. Samsung, akıllı televizyon fenomeninin gelişimi süresince yaptığı yeniliklerle ve tutkulu vizyonu sayesinde öncü rolünü hep sürdürdü. 

Samsung bugün yine aynı şeyi yapıyor ve TV cihazının "neler" yapabileceğini yeniden tanımlayarak "Akıllı" kavramını bir adım öteye taşıyor ve son ürünü olan QLED TV'lerle Zeki Ekran çağını başlatıyor. Samsung'un 2008 yılı QLED TV modelleri gelişmiş özellikleriyle TV izleme deneyimini gerçek anlamda zirve noktasına taşıyor. 

Samsung'un TV’lerini benzersiz kılan özelliklerden biri de televizyonu ev ortamına uyumlu hale getiren Ambiyans Modu. Ambiyans Modu, televizyon kapalıyken görülen siyah ekranı kullanıcıların yaşam tarzlarını şekillendiren bir ekrana dönüştürüyor. 

Ambiyans Modu; saat, dekoratif resimler, kendi fotoğraflarınızdan oluşan bir kolaj veya fotoğraf albüm gibi sayısız ekran seçeneği sunmasının yanında TV'nin asılı olduğu duvardaki deseni taklit ederek TV'nin duvarın doğal bir parçası gibi göründüğü büyüleyici bir görsel etki yaratıyor. 

Son geliştirilen QLED TV’ler bunların da ötesine geçerek Samsung’un televizyonu kontrol etmek ve diğer cihazlarla senkronize etmek için geliştirdiği, TV'yi gerçek anlamda zeki hale getiren Nesnelerin İnterneti (IoT) platformu uygulaması SmartThings ile güçlendirildi. 

Samsung ilk Akıllı TV'nin icadından bugüne, her yıl tüketicinin hizmetine sunduğu ve her biri sektörün kurallarını değiştiren özelliklerle en başından bu yana Akıllı TV devrimine öncülük yaptı.

Samsung son geliştirdiği QLED TV’lerle bu geleneği devam ettiriyor ve kullanıcı deneyimini çok daha interaktif, sezgisel ve zeki yepyeni bir boyuta taşıyor. Akıllıdan zekiye dönüşüm böylece ev eğlence deneyimini Samsung QLED TV'yi merkezine alacak şekilde yeniden tanımlıyor.

Top Post Ad

Below Post Ad