Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

HUAWEI Media Pad T3 10 ve T3 7 Türkiye’de satışta

HUAWEI, yüksek ürün kalitesini uygun fiyat seçeneğiyle birleştirdiği yeni MediaPad T310 ve T3 7tablet modellerini Türk tüketicilerinin beğenisine sunuyor. 

Yeni bütçe dostu tabletler sahip olduğu teknik özelliklerle kullanıcılarına günlük yaşamda büyük bir dijital konfor ve geliştirilmiş kullanım deneyimi vadediyor. HUAWEI MediaPad T3 10 ve T3 7tabletler kullanıcılara yazılım ve donanım entegrasyonunun en iyi avantajlarını sunuyor. 

Kullanıcılara daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunan Android Nougat 7 işletim sistemine sahip MediaPad T3 10,HUAWEI’nin kendi geliştirdiği arayüzü EMUI 5.1’e entegre biçimde çalışıyor. EMUI arayüzü, kullanıcı davranışlarını ezberleyerek tabletin performansını kullanıcısına göre optimize ediyor. Otomatik öğrenme işlevi kullanıcıya pek çok avantaj sağlarken, ürünün pil ömrünü de uzatıyor. 
Görsel bir güzellik ve dokunma deneyimi sunan HUAWEI MediaPad T3 7 ise, 6.1 mm'lik inceliğindeki çerçeve tasarımı ve capcanlı 7 inç ekranı sayesinde daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. “Teknolojimizin ulaştığı son noktayı yansıtan ürünlerimizi Türkiye pazarına sunmaya devam edeceğiz.” 

HUAWEI Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü SethWang, HUAWEI’nin Türkiye pazarına sunduğu yeni tabletler hakkında şu açıklamalarda bulundu: 

“Türkiye, HUAWEI için çok önemli bir pazar olma özelliğini sürdürüyor. HUAWEI olarak, tüm teknoloji tutkunlarının üst düzeyde mobil deneyime ulaşması için her bütçeye uygun farklı ürünler geliştiriyoruz.

Bu kapsamda pazara sunacağımız MediaPad T3 10 ve T3 7 tabletlerimizin de Türkiye’de çıktığımız bu dijital yolculukta kullanıcıların farklı ihtiyaçları özelinde verimli bir yatırım olduğuna inanıyorum. 

Türkiye’deki tüketicilerin her açıdan mobil ihtiyacını karşılamak üzere teknoloji ve tasarımlarımızın ulaştığı son noktayı yansıtan ürünlerimizi pazarasunmaya devam edeceğiz.” 

 HUAWEI MediaPad T3 10 tavsiye edilen 899TL ve HUAWEI MediaPad T3 7 ise tavsiye edilen 549TL satış fiyatları ile ilk etapta Teknosa mağazalarında tüketicinin beğenisine sunulacak.

Top Post Ad

Below Post Ad