Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Spotify’dan Premium üyelik için yeni yıl öncesi çifte kampanya

Spotify, zaman zaman yaptığı sürprizlerden birini tekrarlayarak, yeni yıl öncesinde müzikseverler için yeni bir kampanya sunuyor. 

Aralık ayı sonuna kadar geçerli olan kampanya ile Spotify, yeni ve mevcut kullanıcılarını istedikleri anda, reklamsız ve yüksek ses kalitesiyle milyonlarca şarkıyla buluşturuyor. 

Spotify’a ilk kez üye olacak müzikseverler, Spotify Premium ile 1 TL’den daha az bir ücret ödeyerek müziğin tadına varacak. Yeni yıla bu kadar az zaman kalmışken, 2018’e ister yılın hit şarkıları ile veda edin ister çalma listeleri arasında gezinerek 2019 için kendi müzik listenizi yaratın.

Spotify Premium kampanyası, kullanıcıların hem müzik dinleme alışkanlıklarından keyif almalarına hem de kışa adım attıkları bu günlerde istedikleri içeriğe ulaşmalarına fırsat sağlayacak. Kampanya müzikseverler için iki tekliften oluşuyor: 
• Bugüne kadar hiçbir kredi kartı bilgisi vermeyen ya da 30 günlük deneme sürümünü kullanmayan ve ilk kez Premium üyesi olacak kullanıcılar, 3 aylık paket için sadece 0,99 TL ödeyecek. 
• Premium hesaplarını 16 Ekim 2018 tarihinden önce iptal eden Premium kullanıcılar ise 3 aylık paket için sadece 13,99 TL ödeyecek. 

Zaman kısıtlı olan bu kampanya,16 Kasım – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında başvuran kullanıcılar için geçerli.

Top Post Ad

Below Post Ad