Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Netflıx’in İlk Animasyon Antoloji Dizisi Love, Death & Robots

Netflix’in, Tim Miller (Deadpool, yakında gösterime girecek Terminatör’ün devamı) ve David Fincher (MINDHUNTER, Gone Girl, House of Cards) imzalı animasyon antoloji dizisi Love, Death & Robots geliyor. 


Love, Death &Robots animasyon dizisi, bilim kurgu, fantastik film, korku ve komedi türlerini kapsayan kısa öykülerden oluşuyor. 

Cesur bir anlatıma sahip her bir bölüm cesur, kolay izlenebilir ve akılda kalıcı olacak şekilde kurgulandı. Dizi, hem MillerFincher’in hikaye anlatıcılığını biçimlendiren eklektik ve provokatif janrıdan ilham alıyor. Miller şöyle diyor: "Love, Death and Robots benim için bir rüya proje. 

Animasyon tutkumla inanılmaz hikayeleri buluşturuyor. Fantastik gece yarısı filmleri, çizgi romanlar, kitaplar ve dergiler bana onlarca yıldır ilham verseler de, vakti zamanında bir parçası olduğum marjinal geek ve nerd kültürüne hapsedilmişlerdi. 

Yetişkinlere yönelik animasyonların nihayet günümüz kültüründe daha geniş yer bulmasından dolayı son derece mutluyum." 

Love, Death & Robots’un prodüksiyon sürecinde, global tüm animasyon camiasından, dünyanın dört bir yanındaki yetenekli sanatçılar, yönetmenler, oyuncularda ve inovatif animasyon stüdyoları bir araya geldi. Her biri titizlikle tasarlanmış, enerji, aksiyon ve kara mizah dolu filmler toplam 18 hikayeden oluşuyor. 
Yürütücü yapımcılığını David Fincher, Tim Miller, Jennifer Miller ve Josh Donen'in üstlendiği kısa animasyon hikayelerden oluşan, benzersiz ve dokunaklı bir izleme deneyimi yaşatmayı vadeden ilk antoloji dizisinde dünyanın önde gelen animasyon yaratıcılarını ve sürükleyici kısa hikayeleri buluşturuyor.  

Dizideki her bir bölüm: 
● 5 ila 15 dakika arası sürüyor. 
● Geleneksel 2D'den photo-real 3D CGI'ye kadar benzersiz bir animasyon tarzına sahip. 
● Dünyanın dört bir yanından, farklı bir yapımcı ve ekip tarafından yaratıldı. 
● Yetişkinlere hitap ediyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad