Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sony’den olağanüstü hassasiyete sahip Full HD cerrahi video kamera

Sony’nin en yeni cerrahi video kamerası, düşük ışık hassasiyetine yeni standartlar getiriyor. 


Artık satışta olan MCC-1000MD, oftalmoloji ve nöroloji prosedürleri gibi medikal mikrocerrahi uygulamaları için ideal kullanım imkanı sunuyor. 

Bu iki parçalı kameranın fazla yer kaplamayan hafif tasarımı, ayrı C-mount kafanın ameliyathanedeki çoğu cerrahi mikroskoba kolayca monte edilebilmesini sağlıyor. 

Kompakt kamera kafası, üç adet Exmor™ R CMOS sensörü gelişmiş görüntü işleme teknolojisiyle bir araya getirerek MCC-1000MD’ye F20 hassasiyet ve 63 dB değerinde etkileyici bir sinyal-gürültü oranı kazandırıyor. 

Bu sayede kamera, ışığın çok az olduğu durumlarda dahi 1000 TV satırının üzerinde yatay çözünürlük ve minimum görüntü gürültüsü ile, kademeli olarak taranan, ince ayrıntılara sahip video görüntüleri yakalayabiliyor. 

Sınıfında lider hassasiyeti, MCC-1000MD’yi özellikle karmaşık mikrocerrahi sırasında aydınlatılması zor anatomik bölgeleri içeren prosedürlerde ve ayrıca retina ve optik sinir bölgelerini içeren posterior göz cerrahisi prosedürlerinde kullanım için ideal hale getiriyor. 

 Uyumlu bir HDR monitörle Yüksek Dinamik Aralık modunda çalışan MCC-1000MD, cerrahi görüntüleri genişletilmiş kontrast aralığı ile yakalayabiliyor; bu da doğru şekilde görselleştirilmesi zor olan, ıslak, parlak veya yoğun gölgeli anatomik yapıların ideal bir şekilde görüntülenmesini sağlıyor. 

Kamera, göz cerrahisinde karşılaşılan çeşitli çekim koşullarına göre optimize edilmiş altı adet Görüntü Profili ayarı seçeneği sunuyor. 

Diğer görüntü ayarlama özellikleri arasında Otomatik Pozlama, Diz ve Dijital Yakınlaştırmanın yanı sıra Görüntü Çevirme ve Genlock da yer alıyor. 

Özel floresin modu, floresin boyaların kullanılması gereken göz muayenelerinde optimum sonuçlar için görüntünün tonunu ve doygunluğunu ayarlıyor. 

HDMI, HD-SDI (3G-SDI), S-Video ve kompozit video gibi çok sayıda sinyal bağlantısı, hemen hemen her SD veya HD hastane iş akışı ile entegrasyonu kolaylaştırıyor. Tüm çıkışlar aynı anda aktif olduğu için, kamera görüntüleri gerektiğinde ameliyathanedeki ikinci veya üçüncü bir monitörde görüntülenebiliyor. İki MCC-1000MD ünitesinin video çıkışları, stereoskopik Yüksek Çözünürlüklü video görüntülerinin yakalanması için senkronize edilebiliyor. 

Bunlar, Sony LMD-X310MT ve LMD-X550MT gibi 3D cerrahi monitörlerde görüntülenebiliyor veya HVO-3300MT 3D medikal kayıt cihazı kullanılarak daha sonra oynatılmak üzere depolanabiliyor. 

 Sony Profesyonel Çözümler Avrupa’dan Avrupa Ürün Pazarlama Müdürü John Herman ürünle ilgili şunları söyledi: “Kısa süre önce MEDICA’da yapılan lansmanından bu yana, MCC-1000MD muhteşem ilgiyle karşılaştı. 

Geleneksel cerrahi kamera sistemlerinin sınırları, görüntü kalitesi ile hassasiyet arasında denge kurulmasını gerektiriyordu ve ışığın az olduğu zorlu uygulamalarda etkili bir şekilde kullanılmalarını kısıtlıyordu. MCC-1000MD, Sony’nin görüntüleme alanındaki gelişmiş bilgilerinin modern ameliyathanelerdeki cerrahlara sürekli heyecan verici, yeni iş akışı olanakları sunduğunun güçlü bir göstergesi.”
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad