Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LG G8 tasarımı ortaya çıktı

LG’nin MWC 2019 kapsamında tanıtması beklenen yeni amiral gemi modeli hakkında yepyeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. 


Bu defa LG G8 tasarımı bir kılıf üreticisi tarafından gün yüzüne çıkartıldı. LG’nin merakla beklenen akıllı telefonu G8 geçtiğimiz günlerde ilk tasarım detaylarıyla sızdırılmıştı. 

Biraz hayal kırıklığı yaşatan ilk sızıntıların ardından gelen bu görsellerde maalesef nihai tasarımın aynı bu şekilde olacağını ispatlıyor. 

Önceki modellerle pek bir farklılık içermeyen LG G8, çift arka kamera kurulumu ve alıştığımızda tarzda bir ön kamera çentiğiyle geliyor. 
Üstelik amiral gemi modellerinde artık standart özellik diyebileceğimiz ekrandan parmak izi okuyucu ise maalesef modelde yer almayacak. 

Onun yerine arka tarafta asimetrik olarak olarak konumlandırılan kameraların altında fiziksel bir parmak izi okuyucu sensörü bulunacak. 

Önceki sızıntılarla tasarım noktasında paralellik gösteren akıllı telefonun sol tarafında ses kontrol ve Google Asistan butonu yer alıyorken onların karşısındaysa güç butonu konumlandırılmış.

 3.5 mm kulaklık girişi ise alt taraftaki yerini almış. MWC 2019 kapsamında resmiyet kazanması beklenen akıllı telefonun fiyatı ise şu an için bilinmiyor./shiftdelete
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad