Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Başka Sinema Keyfi vodafone Tv’de

Bağımsız, ödüllü, yerli ve yabancı filmleri tek çatıda derleyerek yıllardır sinemaseverlerle başarılı bir şekilde buluşturan “Başka Sinema”nın öne çıkan filmleri Vodafone TV’de ekrana gelecek.



İlk etapta 70 filmle başlanacak portföye her hafta yenileri eklenecek.

Vodafone’un TV servisi Vodafone TV, yenilikçi içerikleriyle kullanıcılarına en iyi dijital deneyimi yaşatmaya devam ediyor.


Bağımsız, ödüllü, yerli ve yabancı filmleri tek çatıda derleyerek yıllardır sinemaseverlerle başarılı bir şekilde buluşturan “Başka Sinema”, öne çıkan filmleri ileVodafone TV’de olacak.Aralarında 45 Yıl, Climax, Kefernahum, Mustang, Nar ve Still Alice gibi ödüllü filmlerin de bulunduğu 70 filmlik portföye her hafta yenileri eklenecek.“Başka Sinema” portföyündeki filmlerden bir kısmı, sinemalardan sonra ilk kez Vodafone TV’de yayınlanacak. Günümüzde internet kullanımının artmasıyla video ve TV izleme alışkanlığının da dijitale kaydığını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunuyoruz. Bu kapsamda, Vodafone TV’ye yepyeni bir film kategorisi kazandırıyoruz. Bağımsız, ödüllü, yerli ve yabancı filmleri tek çatıda derleyerek yıllardır sinemaseverlerle başarılı bir şekilde buluşturan ‘Başka Sinema’, öne çıkan filmleri ile Vodafone TV’de olacak.Bağımsız ve sanatsal filmleri seven, festivalleri olabildiğince takip etmeye çalışan ve daha fazlasına her an, her yerde, her cihazdan ulaşmak isteyen sinemaseverler artık Vodafone TV’debuluşacak.Vodafone olarak, geleceğin heyecan verici dünyasına müşterilerimizle birlikte hazırlanırken onlara yenilikçi vezenginleştirilmiş içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz.” Yeni ve farklı bir sinema deneyimi Kariyo ve Ababay Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen “Başka Sinema”, sinemaseverlerin özledikleri film izleme deneyimini ve sabırsızlıkla bekledikleri bağımsız filmleri yıl boyunca erişilebilir kılıyor. Yarattığı farklılıkla sinemaseverleri bir keşif yolculuğuna çıkaran “Başka Sinema”, gün boyu ardı ardına ve antraksız olarak sunduğu filmlerle izleyiciye seçme özgürlüğü sunuyor. 80’i aşkın TV kanalı, binlerce seç-izle içeriği Vodafone TV kullanıcıları, en çok izlenen 80’i aşkın TV kanalını ve binlerce seç-izle içeriği, gişede yüksek hasılat yapan güncel yabancı filmleri, dünyanın en çok sevilen çizgi filmlerini, yüzlerce tematik ve hobi içeriğini, binlerce soru-cevap videosunu akıllı telefonlarından ya da tabletlerinden mobil veya Wi-Fi bağlantısıyla izleyebiliyor. Google Play ve App Store online mağazalarından ücretsiz erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 1 milyondan fazla kez indirildi.

Top Post Ad

Below Post Ad