Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Pepee TV ve Da VinciKids’den Büyük İş birliği

Türkiye’nin milli çocuk markası Pepee TV ve dünyanın önde gelen çocuklara yönelik bilim odaklı TV kanallarından Da Vinci TV, çocukların bilim ve teknolojiyle daha önde bireyler olarak yetişmesi için geniş kapsamlı bir işbirliğine giderek güçlerini birleştirdi. 



Okul öncesi çocuklara hitap eden yayınlarıyla çocukların gelişimine katkı sağlayan Pepee TV,6-12 yaş arası çocukların softskill öğrenme konusunda eğitimine odaklanan Da Vinci Kidsile yaptığı işbirliği sayesinde 6yaşından büyük çocukları da unutmadığını gösterdi. 

Da VinciKids’inbilimden matematik ve teknolojiye, sanattan müzik ve spora kadar geniş bir yelpazeye sahip eğlendirirken öğreten, oyun tabanlı ve özgün içerikleri artık Pepee TV’den de sunulacak. 


Dijital dünyadaki “yüzde 100 güvenli çocuk televizyonu”Pepee TV, içerikleriyle, çocukların gelişimine büyük katkı sağlarken, zaman ayarlı ve tercihe göre reklamsız olarak yayın hayatını sürdürüyor. 

Özel içerikleriyle 0-6 yaş grubuna yayın yapan Pepee TV’nin işbirliği yaptığı Da Vinci Televizyon Kanalı, ödüllü programlarıyla dünyanın 90’dan fazla ülkesinde, 18 farklı dilde yayın yapıyor. 

6yaş üzeri tüm çocuklar Pepee TV’de izledikleri Da Vinci Kids içerikleriyle, “Büyünce ne olacaklarına” deneyimlerek karar verme şansını yakalıyor, bilimin ve dünyanın işleyişi ile ilgili en heyecan verici sırları uzmanlardan en eğlenceli şekilde öğreniyor ve spordan müziğe kadar birçok alanda kendilerini geliştirmeleri için bilimin kaldıraç gücünden faydalanıyor. 

Düşyeri, Arçelik ve Beko ile çocukların akıllı televizyonlar üzerinden de Pepee TV’yi izleyebilmeleri için stratejik bir işbirliğine de gitmişti. 


Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek tasarlanan Pepee TV kumandası ile çocuklar sadece dijital dünyada değil evlerinde de güvenle çizgi film izleyebiliyorlar.  

Düşyeri Hakkında 

Düşyeri,Ayşe Şule Bilgiç' tarafından 2008 yılında kurularak, "Türkiye' nin ilk Milli Çizgi Film Karakteri” projesi olan "Pepee" gün yüzüne çıktı. Pepee, kısa zamanda dünya standartlarında yönetilen lisans programına sahip oldu. 

Düşyeri tarafından hayata geçirilen “yüzde 100 güvenli çocuk televizyonu” Pepee TV, dijital dünyada içerikleriyle, çocukların gelişimine büyük katkı sağlarken, zaman ayarlı ve tercihe göre reklamsız olarak yayın hayatını sürdürüyor. 

 Pepee TV’de 30 farklı çizgi film ve 30 bin dakikadan fazla içerik bulunuyor. Pepee TV, akıllı TV’lerden, Android ve IOS işletim sistemlerinden aplikasyon olarak indirilip izlenebiliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad