Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LG’den Online Dans Yarışması

Tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran LG, Facebook üzerinden başlattığı #TWINWashiledanset yarışmasıyla, katılımcılara hem eğlenme, hem de 7.999 TL değerinde LG TWINWash çamaşır makinesi kazanma fırsatı sunuyor. 


Yarışmaya katılmak isteyenlerin, 14 Temmuz 2019 tarihine kadar facebook.com/LGTurkiye hesabı aracılığıyla videolarını oluşturması gerekiyor. 

LG Electronics (LG) Türkiye, aynı anda iki farklı türde çamaşırın yıkanmasını sağlayarak kullanıcıların hayatlarına hız ve kolaylık katan TWINWash çamaşır makinesine özel bir yarışma başlattı. 

14 Haziran – 14 Temmuz 2019 tarihleri arasında devam edecek #TWINWashiledanset yarışması kapsamında, Facebook AR filtresi ile dans şovlarını sergileyen kullanıcılar LG TWINWash çamaşır makinesi kazanma imkanına sahip olacak. 

 Katılım LG Facebook Hesabından 
Yarışmaya katılmak isteyenlerin LG Türkiye’nin Facebook hesabına (https://www.facebook.com/LGTurkiye/) girerek #TWINWashiledanset gönderisi aracılığıyla AR Kamera TWINWash filtresine bağlanması gerekiyor. 

Böylelikle, yarışmacılar, AR filtreleri kullanarak LG TWINWash’a özel şarkı eşliğinde dans performanslarını sergileyip kendi videolarını oluşturabilecekler. Daha sonra, kullanıcıların oluşturdukları videoyu #TWINWashChallenge etiketiyle LG’nin Facebook hesabındaki yarışma gönderisinin altında paylaşmaları ve yorum yazmaları yeterli.

 #TWINWash ile dans et yarışmasına bir başka katılım şekli ise, katılımcıların yüzlerini dans eden 2D karaktere monte ederek video oluşturmalarıyla gerçekleşiyor. Bu yöntemle kullanıcılar yine Facebook AR kamera filtresi kullanarak eğlenceli dans videoları oluşturabiliyorlar. 

 Kazanana LG TWINWash Çamaşır Makinesi 
En özgün dans ve yorum yapanların jüri tarafınfan belirleneceği yarışmada,. 

Büyük ödül LG TWINWash çamaşır makinesi ilk 50’ye girenler de Netflix hediye kartı ve NeoCHEF mikrodalga fırın ile ödüllendirilecek. LG #TWINWashiledanset dans yarışmasına ilham olan LG TWINWash çamaşır makinesinin bir çok üstün özelliği bulunuyor. 

LG, farklı türde çamaşırın eş zamanlı olarak yıkanmasına olanak sağlayan LG TwinWash™ teknolojisi ile çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştiriyor. 

Bu akıllı yenilik sayesinde, üst kısımda yer alan ana makinede ve alt kısımda bulunan mini makinede aynı anda iki farklı çamaşır grubu yıkanabiliyor. 

Güçlü ana yıkama bölmesi büyük ve geniş ebatlara sahip çamaşır yükünü üstlenirken, mini bölüm ise farklı bir yıkama programı yürütecek şekilde bağımsız olarak ayarlanabiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad