Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Da Vinci kanalı artık Digiturk’te

Türkiye’de aileler ve çocuklar tarafından beğeniyle izlenen dünyaca ünlü teknoloji ve bilim kanalı Da Vinci TV, 1 Temmuz itibariyle, Türkiye'nin en büyük dijital platformu Digiturk’de yayına başladı. 

Çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan yatırımlarını Türkiye’de daha da büyüten Da Vinci TV, 1 Temmuz itibariyle, beIN MEDIA GROUP çatısı altında yer alan Türkiye’nin en büyük dijital platformu Digiturk’de 164 nolu kanaldan yayına başladı. 

Çok özel bu içeriklere, yayın akışına bağlı kalmadan beIN CONNECT uygulamasıyla da erişilmesi mümkün olacak. 2009 yılından bu yana Türkiye’de yayında olan ve dünya genelinde 35 milyondan fazla ailenin çocuklarının eğitimi için yakından takip ettiği Da Vinci TV, birbirinden eğlenceli ve öğretici programlar sunuyor. 

Da Vinci TV, bu programlarla çocukların boş vakitlerinde hem eğlenmesini hem de öğrendikleriyle eğitim hayatlarında bir adım daha önde olmalarını amaçlıyor. Orjinal dil seçeneği de bulunan Da Vinci HD Türkçe dublaj ile de yayın yapıyor. 

 Çocuklar başta olmak üzere, her yaşa yönelik hazırlanan farklı eğitim seviyelerindeki bilim ve eğlence programlarını “Pasif TV İzleme’ye Hayır!” misyonuyla ailelere sunan Da Vinci TV, %100 güvenli olan programlarını oyun tabanlı ve eğlenerek bilimi öğrenme üzerine kurguluyor. Da Vinci TV CEO’su Ferdinand Habsburg, Digiturk ile gerçekleştirilen iş birliği konusunda şunları söyledi; 

“Da Vinci Kanalı olarak çocukların ve insanoğlunun bilgiye ve yeni şeyler keşfetmeye olan ilgisini artırma misyonumuzu eğlenceli, düşündürücü ve eğitici içeriklere hem televizyon hem mobil cihazlardan kolay erişim sağlayarak gerçekleştiriyoruz. 

Dünya’nın önde gelen pedagog ve çocuk programı içerikleri geliştiricileri tarafından hazırlanan Da Vinci TV, Türkiye’deki çocukların da Dünya’nın nasıl işlediğini öğrenmesini, kendilerini sürekli geliştirmelerini ve en önemlisi aile içindeki paylaşımı sağlayarak bunun zevkine ailece varmalarına yönelik hazırlanıyor. 

10 yıldan bu yana, Türkiye’deki izleyicilerimiz ve çocuklarla kurduğumuz güven ve eğitim bağını Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk izleyicileriyle de kurarak daha da genişletmek ve güçlendirmek en önemli amacımızdır.”

Top Post Ad

Below Post Ad