Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Digiturk Paketleri 12 Taksit ve 120 TL ParafPara Hediye

Paraf ile 03 Ekim 2019 tarihine kadar Digiturk Çağrı Merkezi üzerinden, Paraf POS’larından yapılacak yıllık Digiturk Spor paketi ve Taraftar Paketi üyeliklerinde 12 taksit ile ödeme imkânı sunulacaktır ve 120TL ParafPara hediye . 



Bu kampanya; 20.09.2019 - 03.10.2019 (saat: 23:59) tarihleri arasında, 4.5.6. Dereceli Kalkınma Öncelikli İllerde ikamet eden müşterileri kapsamaktadır. 

Kampanyadan sadece ilgili ilerdeki Paraf kredi kartına sahip müşteriler yararlanabilecektir. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler 0212 4737373 nolu Digiturk çağrı merkezini arayarak yararlanabilecektir. 

 Yıllık kullanım sözüyle seçilen Digiturk paketinin (Sporun Yıldızı ve Taraftar Paketi) yıllık tutarının Paraf ile 12 taksitte veya tek çekim olarak satın alımında, sadece yeni üyeliklerde 120 TL ParafPara kazanılacaktır. 

Paketlerle ilgili detaylı bilgi için. www.digiturk.com.tr Kampanya, Digiturk Sporun yıldızı ve Taraftar paketi kapsamında verilen içerikleri kapsamaktadır. 

Taraftar Paketi’nde FB, GS, BJK, TS takımlarından birisi seçilerek ilgili takımın maçları izlenebilecektir. Kampanya kodu aktive edildiği anda, 360 gün boyunca Digiturk Paketi içeriğinin yayın hakkı verilecektir. 

Kampanya kapsamında verilen 12 Aylık Digiturk Paraf kampanya paketi kodu aktive edildiğinde, ilgili içerikler izlenebilecektir. Kampanya kodunun kullanılmasında bir sorun yaşanması durumunda, 0 212 473 73 73 Digiturk Müşteri Hizmetleri'nden yardım alınabilir. Kampanya kodu nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez. 

Kazanılan ParafPara’lar, Halkbank tarafından hak kazanan müşterilerin işlem yapılan Paraf Kredi Kartına gün sonu işleminden sonra yüklenecektir. Kazanılan ParafPara, Paraf Seyahat Hattında geçerli değildir. 

Kampanyaya katılım yaptıktan sonra, kampanyanın iptali ve güvence bedelinin iadesi yapılamaz. Digiturk ve Halkbank kampanyaya ilişkin her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. İade, İptal ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dâhil değildir. 

Kampanya kapsamında belirtilen paketler dışında üyeliğe paket eklenmesi durumunda eklenen paketler Digiturk tarafından ayrıca faturalanır. Taahhüde aykırılık halinde ücretsiz/indirimli hizmetler BTK mevzuatına göre faturalanır. 

Digiturk paket içeriklerinde yada kredi kartından hizmet içeriğine göre çekilen tutarlardan ve ücretlerinde olabilecek değişikliklerden Halkbank sorumlu değildir.  Detaylı bilgi paraf ve digiturk web sitesinde

Top Post Ad

Below Post Ad