Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Bitdefender Antivirüs yılın ürünü seçildi.

Dünya çapında 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan güvenlik yazılımları şirketi Bitdefender Antivirüs, bağımsız antivirüs test kuruluşu AV-Comparatives tarafından yılın ürünü seçildi. 



Bu ödülle birlikte 2010’lu yıllarda “Yılın Ürünü” ödülünü almaya en çok hak kazanan güvenlik yazılımı şirketi konumunu da güçlendirdi. 

Dünya çapında 500 milyondan fazla kullanıcıyı koruyan global güvenlik yazılımları şirketi Bitdefender Antivirüs, bağımsız antivirüs test kuruluşu AV-Comparatives'in en büyük ödülü olan “Yılın Ürünü” ödülünü kazandı ve son 10 yılda 'Yılın Ürünü' ödülünü en çok hak kazanan güvenlik yazılımı şirketi konumunu güçlendirdi. 

 Bitdefender geçen yıl dördüncü kez AV-Comparatives'in Yılın Ürünü ödülünü kazanmış ve son 10 yılda diğer güvenlik şirketlerini geride bırakmıştı. Bu son ödül, 2019 boyunca yapılan Kötü Amaçlı Yazılım Koruması, Performans, Gelişmiş Tehdit Koruması ve diğer kategorileri kapsayan testlerde Bitdefender Antivirüs’ün, Advanced+ ile derecelendirilmesinden sonra geldi.

2010’lu Yılları Büyük Bir Başarı ile Kapattı 
 “Bitdefender Antivirüs, milenyumun ikinci on yılını çok önemli bir başarı ile kapattı” değerlendirmesinde bulunan AV-Comparatives CEO'su Andreas Clementi, “AV-Comparatives'de yaptığımız tüm testlerde Bitdefender Antivirüs’ten mükemmel sonuçlar alacağımızı biliyorduk ve Bitdefender Antivirüs 2019 yılında, yepyeni Gelişmiş Tehdit Koruma Testi de dahil olmak üzere Tüketici Ana Test Serisi’ndeki her testte en yüksek seviyeye ulaştı.” 

 En büyük ödüle ek olarak, Bitdefender Antivirüs hem Gerçek Dünya Koruması hem de Zararlı Yazılım Koruması Gümüş Ödülü ve ayrıca Gelişmiş Tehdit Koruması Bronz Ödülü’nü de kazandı.  

“Muhteşem Bir 10 Yıl Geçirdik!” 
“Bitdefender Antivirüs, kurumsal pazarlarda hızla ilerleyen, önemli ölçüde büyüyen, yeni teknolojiler ile inovasyon yapan ve tüm ürünlerinde mümkün olan en yüksek kaliteyi koruyan muhteşem bir 10 yıl geçirdi” ifadelerinde bulunan Bitdefender Tüketici Ürünleri Başkan Yardımcısı Ciprian Istrate, “Bitdefender Antivirüs’ün başarılarının, endüstrinin en büyük ödülleriyle tanındığını görmekten çok memnunuz.” dedi.  

Bitdefender Antivirüs’e Ödül Yağmuru 
2019 yılında Bitdefender Antivirüs, başka bir ünlü bağımsız test kuruluşu AV-TEST tarafından verilen En İyi Koruma, En İyi Performans ve En İyi Onarım dahil olmak üzere en iyi üç ödüle layık görüldü. 

Aynı zamanda, Bitdefender Antivirüs AV-Comparatives'in Üstün Ürün Ödülü ile onurlandırıldı. Geçen ay ise Bitdefender Antivirüs, bağımsız araştırma ve danışmanlık firması Forrester'ın "Forrester Wave™: Bulut İş Yükü Güvenliği (CWS), 4. Çeyrek 2019" raporunda lider olarak seçilmişti. 

Bitdefender Antivirüs Ekim ayında ise, bağımsız araştırma ve danışmanlık firması Ovum tarafından, gelişen akıllı ev güvenlik pazarında lider olarak seçildi

Top Post Ad

Below Post Ad