Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Da Vinci TV’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Özel Eğlence Kuşağı

Ailelerin, tüm tv platformları üzerinden ulaşılabildiği çocuk ve eğlenceli öğrenme kanalı Da Vinci TV, çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 23 Nisan’ı evde eğlence ve coşkuyla geçirmeleri için özel bir kuşak hazırladı. 



Günün sürprizi ise, ünlü şef Gordon Ramsay'nin kızı genç şef Matilda Ramsay’nin programında saat 18.00’de başlayacak. Matilda, mutfakta ailece yemek yapmaktan zevk alanlar ve yemek yapmayı öğrenmek isteyen çocuklar için çılgın bir Karaoke Partisi verecek.  





Görevimiz: İnsan Vücudu 11.30’da 
Doktor Chris ve Doktor Xand Van Tulleken gerçek hastalarla ilgilenecek ve "Tıp" biliminin ve biyolojinin büyüleyici dünyasını keşfedecekler. 

Vücudun sıradan işleyişini ve sıra dışı durumlarda nasıl tepki verdiğini yakından inceleyecek, ergenliğe girdiğimizde vücudumuzda neler olduğunu ve nedenlerini açıklayacaklar. İkiz doktorlarımız sivilcelerden, terden ve sabahları neden yataktan çıkmak istemediğinizden söz ederken, ergenlik dönemindekiler için önerilerde bulunacaklar.  

Bilimi Geliştirmek Programı’nda 12.30’da “Yerçekimi Teknesi”, 16.30’da “Sürtünme Kızağı” yapacağız. 

Sunucu Phil, programın 12.30’da yayınlanacak ilk bölümünde çocuklara Newton'ın Üçüncü Yasası’nı kullanarak su ve yerçekimi güçlü bir tekne yapmayı öğretecek ve eğlenceli deneyini Arşimet'in yardımıyla zirveye çıkaracak. 

16.30’da başlayacak 2. bölümde ise nasıl basit bir sürtünme deneyi yapılacağını gösterecek. Ardından kurbağalar, pirinç ve birleştirilmiş iki kitap ile eğlence devam edecek. 

Süper Market Bilimi, 14.30’da “Bilimi Kendin Yap” Programı’nda 
Kendi bilim sihrinizi yaratabileceğiniz malzemeleri göstermek için Sunucu Steve Spangler süper markete gidecek ve sonrasında bardağın içine su koyduğunuzda bu suyun nasıl kaybolduğunu gösterecek. 

Genç Şef Matilda Ramsay’nin Çılgın Karaoke Partisi 18.00’de Ünlü şef Gordon Ramsay'nin kızı Matilda Ramsay, saat 18.00’de başlayacak yeni bölümünde ailesiyle müziğin sesini açıp bir pop müzik partisi verecek ve kendi şarkılarını yapmak için stüdyoya girecek. 

Mutfakta ailece yemek yapmaktan zevk alanlar ve yemek yapmayı öğrenmek isteyen çocuklar için, Matilda 23 Nisan’da kaburga ve çikolatalı kek yapacak.

Top Post Ad

Below Post Ad