Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Evlerdeki Sinema Salonu: LG 2020 TV Serisi

LG 2020 TV Serisi ile sinema salonlarını evlere taşıyarak gerçek sinema keyfi sunuyor. 


LG 2020 TV Serisinde yer alan LG OLED ve LG NanoCell TV’ler, gerçeküstü ses ve görüntü kalitesi, Netflix, Apple TV ve Amazon Prime Video gibi içerik sağlayıcılara kolay erişimi ve Filmmaker Modu ile sinematik bir deneyim sunuyor. 



LG Electronics (LG), 2020 Serisi TV’leriyle evlerde adeta bir sinema salonu deneyimi yaratıyor. 49 inçle 86 inç arasında değişen modelleriyle satışa sunulan 2020 model LG OLED ve LG NanoCell TV’ler, yüksek ses performansı ve üst seviyeye taşınan görüntü kalitesiyle artırılmış sinema keyfi sunuyor.  

LG OLED Piksel Teknolojisi ile Daha Etkileyici Sinema Deneyimi  
Hollywood Profesyonel Birliği'nin Mühendislik Mükemmeliyet Ödülü'nü kazanan ve donanım düzeyinde performans gösteren entegre kalibrasyon yazılımı sunan ilk TV'ler arasında olan LG OLED TV, izleyicilere gerçek bir sinema deneyimi sağlıyor. 

Birbirinden tamamen bağımsız olarak çalışan ve kendi parlaklıklarını kontrol eden OLED pikselleri sayesinde LG OLED TV kusursuz siyah ve çarpıcı bir kontrast sunuyor. 

Bu sayede izleyicilerin karanlık sahnelerde bile gizli ayrıntıları kaçırmasını önlüyor. Dolby Vision IQ, Dolby Atmos ve UHD Alliance'ın Filmmaker Modu™ desteğiyle LG OLED TV, film yapımcılarının görsel vizyonunu izleyiciyle buluşturuyor. 

Hollywood’un önde gelen film yapımcıları tarafından desteklenen yeni Filmmaker Modu ile doğru görüntü oranları, renkler ve kare hızları mükemmel bir şekilde korurken, hareket yumuşatma, gürültü azaltma ve keskinleştirme gibi bazı işlem sonrası efektler devre dışı bırakılıyor.  

LG NanoCell TV, Dev Ekranda Gerçek Renkler 
LG’nin en gelişmiş LED TV’si olan NanoCell TV, üstün görüntü ve ses kalitesi, geniş izleme açısı ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri dev ekran sinematik deneyimiyle birlikte sunuyor. 

LG NanoCell TV’nin paneli üzerinde bulunan 1 nanometre ölçüsündeki nanopartiküller sayesinde soluk renkler filtrelenerek gerçek ve canlı renkler elde ediliyor. IPS ekranı sayesinde TV, hangi açıdan izlenirse izlensin, renkleri bozulma olmadan %100 doğrulukta gösterilmesini sağlıyor.  

Akıllı İşlemci ile Ortama Uygun, Mükemmel Görüntü ve Ses 
LG OLED TV’de bulunan 3.nesil a9 İşlemci sayesinde, her içerik türü otomatik olarak en üst seviyeye optimize ediliyor. Derin öğrenme algoritmalarına dayanan milyonlarca veri seti sayesinde, 3.nesil α9 işlemci izlenen içeriği otomatik olarak algılıyor ve mümkün olan en yüksek çıkışa optimize ediyor. Ses ayrıca, TV'nin ayarına ve konumuna göre akıllı ve otomatik olarak optimize ediliyor. 

LG NanoCell TV ise 3.nesil a7 akıllı işlemcisi sayesinde, hareketli görüntüler için efektleri kapatarak tüm içerikleri sinema standardına çıkartıyor, sinematik bir izleme deneyimi sunuyor. Böylelikle LG TV kullanıcıları hangi ortamda olurlarsa olsunlar, en iyi eğlence deneyimini yaşıyorlar.  

Evde Film Gecesi 
LG TV'ler tüm odanın ruh halini ev sinemasına uyacak şekilde değiştiriyor. Genel ses kontrolünden, "film gecesi" gibi özelleştirilmiş rutinler dahil, her türlü ortam ayarı sesli komutlarla oluşturulabiliyor.

Ayrıca, LG ThinQ sayesinde, evdeki tüm bağlı cihazlara kolayca erişilebilerek, uzaktan kontrol edilebiliyor. Tek Tuşla Tüm İçerik 

Sağlayıcılara Erişim Üstün görsel ve ses performansıyla, yeni OLED ve NanoCell TV'ler, Apple TV, Netflix ve Amazon Prime Video gibi popüler uygulamalar ve hizmetler aracılığıyla dünyanın en iyi içerik sağlayıcılarından yüksek kaliteli içeriğe kolay erişim sunuyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad