Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Evofone Xiaomi Promotör Toplantısı Yapıldı

Dünyaca ünlü Xiaomi markasının Türkiye resmi distribütörü EVOFONE, her yıl geleneksel olarak düzenlediği EVOFONE | XIAOMI Promotör Toplantısı’nın 3.sünü Antalya’da koronavirüs önlemleri çerçevesinde gerçekleştirdi. 
 

Mağazalarda XIAOMI ürünlerinin satışlarını gerçekleştiren, XIAOMI markası ile tüketicileri buluşturan promotörler için her yıl motivasyon etkinliği düzenleyen EVOFONE, 2020 yılında 3.sünü düzenlediği Geleneksel Promotör Toplantısı’nı Antalya, Belek’te 200 Promotör’ün katılımı ile gerçekleştirdi. 
 


Pandemi döneminde Antalya’da düzenlenen ilk toplantılardan birisi olan EVOFONE 3. Geleneksel Promotör Toplantısı’nda T.C. Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs önlemleri disiplinle uygulandı. 
 
“Teknosa ve Vatan Bilgisayar’dan sonra MediaMarkt’ı da satış ağımıza ekledik” Xiaomi markasının zincir kanallardaki tüm satış sürecini yöneten EVOFONE Yöneticisi Tolga Sadak ise toplantıda şu açıklamaları yaptı: 
 
“Öncelikle bu toplantımızın hayata geçmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Gerekli tüm önlemlerin uygulandığı toplantımız, hem eğitim hem de motivasyon konusunda çok verimli oldu. 
 
Çok başarılı bir toplantı süreci yönettik. Promotörlerimizin özverili çalışması sayesinde marka büyümemizi istikrarlı şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. 
 
Bu başarılarımızın artarak süreceğine Evofone aillesi olarak inanıyoruz. Satış ağımıza Teknosa ve Vatan Bilgisayar’ın ardından Media Markt’ı da eklediğimizi sizinle büyük mutluluk duyarak paylaşıyorum. 
 
Bu zorlu dönemde tüm saha ekiplerime başarılı ve sağlıklı günler diliyorum.” Tüm hijyen önlemlerinin alındığı, sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen toplantıya XIAOMI Türkiye yönetim ekibi de katıldı.
 
Xiaomi yönetimi promotörlere yeni ürünleri tanıtarak XIAOMI dünyasındaki son gelişmeleri aktardı. EVOFONE, eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediyeleriyle promotör ekibine keyifli bir toplantı deneyimi yaşatırken yılın geri kalan dönemi için de saha ekiplerini motive etti.

Top Post Ad

Below Post Ad