Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Telenor Connexion ve Ericsson, IoT Accelerator ile sürdürülebilir mikro fabrikaları destekliyor

Telenor Connexion, Ericsson IoT Accelerator ile Wayout'un sürdürülebilir mikro fabrikalarına küresel bağlantı hizmeti sunuyor 
 

Telenor Connexion, SIM kartlar ve yerel operatörlerle yapılan anlaşmalar dahil olmak üzere hücresel IoT bağlantı yönetimi hizmetleri sunuyor 


 
Ericsson IoT Accelerator, dünya genelindeki güvenli, ölçeklenebilir ve standartlaştırılmış mobil ağ altyapısı sayesinde düşük maliyetli IoT bağlantı yönetimi ve operasyonları sunuyor. 
 
Telenor Connexion, Wayout'un Doğu Afrika'da kurmaya başladığı ve 2021'de Orta Doğu, Asya Pasifik ve diğer pazarlara genişleteceği sürdürülebilir mikro fabrikalarına Ericsson IoT Accelerator ile desteklenen küresel bağlantı hizmeti sağlayacak. 
 
Wayout, minimum ekolojik ayak iziyle temiz ve filtrelenmiş yerel su üretimi için tak ve çalıştır kolaylığında mikro fabrikalar tasarladı. Enerji ihtiyacı güneş panelleriyle sağlanan mikro fabrikalar gelişmiş bir su arıtma sistemi sunuyor. 
 
Birleşmiş Milletler’e, göre, her 10 kişiden 3'ü güvenli bir şekilde yönetilen içme suyu hizmetlerine erişemiyor. Wayout'un yerel çözümü, önceden paketlenmiş cam veya plastik şişelerin nakliyesi ve şişelenmesi ile ilgili lojistik ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 
 
Her biri tamamen otomatik olan modüllerin aylık 70 bin litre su filtreleme, 8 tona kadar CO₂ giderme ve 200 bin adede kadar plastik şişe kapasitesi bulunuyor. 
 
Mikro fabrikaların operasyon süreçleri, performans takibi ve otomatik temizleme işlemleri akıllı telefon uygulaması üzerinden yönetiliyor. Wayout’un yerel faaliyetleri küresel bağlantıya dayanıyor. 
 
Telenor Connexion, hücresel IoT bağlantı yönetimi, SIM kartlar ve yerel operatörlerle ilgili tüm anlaşmalar dahil olmak üzere Ericsson IoT Accelerator ile desteklenen küresel hizmetler sunuyor. 
 
Ericsson IoT Accelerator, dünya genelindeki güvenli, ölçeklenebilir ve standartlaştırılmış mobil ağ altyapısı ile küçükten büyüğe tüm işletmeler için uygun maliyetli IoT bağlantı yönetimi ve operasyonlardan oluşan bir platform sağlıyor. 
 
Kaliteli içme suyunun bir insan hakkı olması gerektiğini belirten Wayout CEO'su Ulf Stenerhag sözlerine şöyle devam etti: “Amacımız içme suyuna erişimi kolay ve güvenilir hale getirmek. 
 
Spearpoint teknolojisi ve güçlü bir mühendislikle hayata geçirilen ve internet üzerinden yönetilebilen sürdürülebilir mikro fabrikalarımız, çevre etkisini küresel anlamda azaltan, yerel olarak kaliteli içme suyu sağlayan ve çeşitli iş fırsatlarını beraberinde getiren altyapı çözümlerine olanak tanıyor.” 
 
 Telenor Connexion CEO'su Mats Lundquist, "Telenor Connexion olarak Wayout'a küresel bağlantı hizmetleri sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz. 
 
Etki yaratan, sürdürülebilirliğe öncelik ve değer veren yenilikçi bir şirket” dedi. Ericsson IoT Bölüm Başkanı Kiva Allgood, "Teknolojilerimiz küresel zorlukların üstesinden gelinmesine ve sürdürülebilirliğin hızlandırılmasına yardımcı oluyor. 
 
Telenor Connexion ve Wayout ile kurumsal ve sosyal değer sağlamak ve Birleşmiş Milletler'in Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine katkıda bulunmak için küresel IoT platformumuzu kullanıyoruz" dedi.

Top Post Ad

Below Post Ad