Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Spotify’dan yepyeni bir özellik Hep Seveceklerim

Zeynep Bastık’ın ve O Tarz Mı? podcast yayıncılarının en sevdiklerini merak ediyor musunuz? 


Hepimizin tekrar tekrar dinlediği şarkılar ya da belki de güne onsuz başlayamadığımız bir podcast yayını vardır. 



Mesela sizi çok etkileyen şarkı ve hikayeler olur, içinize o kadar dokunur ki bağıra bağıra haykırmak istersiniz. İşte Spotify’ın yeni özelliği Hep Seveceklerim sayesinde o içinize işleyen şarkı ve podcast’leri paylaşmanız mümkün.

 Hep Seveceklerim Spotify kullanıcılarının en sevdikleri 5 şarkı ve/veya podcast’ten oluşan bir çalma listesi oluşturmalarını sağlayan ve bu çalma listesini sosyal medya kanallarında kolayca paylaşmalarına imkan veren yeni bir uygulama içi özellik. 


Bu yeni özellik, tüm dünyada Spotify uygulamasını ücretsiz vePremium olarak kullanan tüm dinleyicilere açık. Hep Seveceklerim özelliği, Spotify’ın kullanıcılara ilham veren,müzik ve podcast’in gücüyle onları dünyaya bağlayan yılın ilk global kampanyası ‘Müzik+Podcast’in bir parçası. 

İşte Spotify, yeni özelliği Hep Seveceklerim için, ‘Müzik+Podcast’ kampanyasında yer alan Zeynep Bastık ve O Tarz Mı? podcast yayıncılarının en sevdiklerini sizin için derledi: 

 Zeynep Bastık: “Arabada giderken dinlemeyi en sevdiğim şarkılar Stay Ready, Adore You, Summertime Magic, Alaska ve Jaguar. En sevdiğim podcast’ler ise ‘umarim annem dinlemez’ ve ‘Odadaki Fil’”. Can Bonomo: “Her türlü müzik türünü dinlerim, dinleyemediklerim var birkaç tane ama onların dışında her şeyi dinlerim. En sevdiğim şarkı Caring is Creepy. Müziği sporda, yolda, her yerde dinlerim. 

Podcast olarak sadece komedi türünü dinliyorum. Bu ara sevdiğim You Made It Weird, çok eğlenceli. Podcast’leri en çok yolda ve sporda dinliyorum”. Can Temiz: “En çok punk ve metal müzik dinlerim. En sevdiğim şarkı In Flames. Müziği en çok evimde koltuğumda dinlemeyi severim”. 

İsmail Türküsev: “Brit Rock müzik türünü severim. En sevdiğim şarkı Bohemian Rhapsody. Evde oyun oynarken, yürüyüş yaparken ve vapurda müzik dinlemeyi severim”. Bengi Apak: “En sevdiğim müzik türü olarak kısıtlayamam ama elektronik müziği çok sevmem. 

En sevdiğim şarkı Cold Little Heart. En çok arabada ve yürüyüş sırasında müzik dinlerim, hatta arabada ve yürüyüşte dinlediğim şarkılara kafamda kendi klibimi çekmekgibi bir hobim var. Tek fobim de bunu yaparken yakalanmak”. 

Spotify Hep Seveceklerim özelliğini hemen deneyin

Spotify’da “Ana Sayfa” sekmesine girin ve“Hep Seveceklerim”i seçin En sevdiğiniz şarkı ve podcast’lerini bulun ve ekleyin “Paylaş” sekmesini tıklayın ve sosyal medyada kolayca paylaşın

Top Post Ad

Below Post Ad