Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Hande Yener Ekim’i zirvede kapattı

Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud’da Ekim ayının en çok dinlenenler listesi açıklandı. 
 

Yerli sanatçılar ve albümler kategorilerinin zirvesinde Carpe Diem isimli yeni albümüyle Hande Yener var. Türk Telekom’un genç ruhlu dijital müzik platformu Muud’un Ekim ayında en çok dinlenenler listesi yayınlandı. 
 
Güncel ve zengin müzik arşiviyle dikkat çeken Muud’da geçen ay en çok dinlenen sanatçı Hande Yener oldu. Albüm kategorisinin zirvesinde ise Yener’in 10 şarkıdan oluşan 14’üncü stüdyo albümü Carpe Diem yer aldı. 


 
Synth-pop, house, R&B ve elektronik türlerini başarıyla harmanlayan Carpe Diem, Ekim ayı içinde çıkış yakalayarak Yener’i Muud listelerinin zirvesine taşıdı.  
 
Kördüğüm rekora koşuyor 
  En çok dinlenen albümler listesinde Yener’in Carpe Diem albümünü Sibel Can’ın Hayat ve Eypio’nun Urgan albümü takip ediyor. 
 
Muud’da geçen ay en çok dinlenen yerli single’lar kategorisinin ilk sırasında, yayınlandığı günden bugüne dinlenme rekorları kıran, Tuğçe Kandemir’in seslendirdiği Kördüğüm isimli parça var. Kördüğüm’ü, Didomido ile Eglo G’nin parçası Nimet izlerken, ardından Gülşen ile Edis’in vokalliğindeki Nirvana geliyor.  
 
Billie Eilish zirveden inmiyor 
 En çok dinlenen yabancı sanatçılarda Ekim ayında ödül rekortmeni Billie Eilish ilk sırayı alırken, onu Ariana Grande ve INNA takip ediyor. Yabancı Albümler kategorisinin zirvesinde ise Astrid S’nin 10 şarkılık Leave It Beautiful albümü bulunuyor.
 
 İkinci sıradaki NK’in Ecléctica albümünü The Weeknd’in After Hours isimli albümü izliyor. Muud’un Ekim ayında ‘En Çok Dinlenenler’i şöyle sıralanıyor:  
 
Muud en çok dinlenen yerli sanatçılar 
Hande Yener 
Ziynet Sali 
Hadise 
Oğuzhan Koç 
Gülşen Edis 
Berkay 
Zeynep Bastık 
Bilal Sonses 
Tuğçe Kandemir  
 
Muud en çok dinlenen yerli albümler 
Hande Yener - Carpe Diem Sibel Can - Hayat Eypio - Urgan Gazapizm - HİZA Merve Özbey - Devran Betül Demir - Akustika Murda & Ezhel - Made In Turkey Mabel Matiz - Maya Ceza - Suspus Ufuk Beydemir - Sevda Gibi  
 
Muud en çok dinlenen yerli single’lar 
Tuğçe Kandemir, Özkan Meydan, Alican Özbuğutu - Kördüğüm Didomido - Nimet (feat. Eglo G) Gülşen, Edis - Nirvana Hadise - Küçük Bir Yol Ziynet Sali - Kalbim Tatilde (Mustafa Ceceli Versiyon) Zeynep Bastık, Emir Can İğrek - Dargın İkiye On Kala - Kafamda Kentsel Dönüşümler Ece Mumay - Galaksi Bilal Sonses - Çat Kapı Zehra - Cennetten Çiçek  
 
Muud en çok dinlenen yabancı sanatçılar 
Billie Eilish Ariana Grande INNA Astrid S LP The Weeknd Lana Del Rey NK Rihanna Bon Jovi  
 
Muud en çok dinlenen yabancı albümler 
Astrid S - Leave It Beautiful NK - Ecléctica The Weeknd - After Hours INNA - Nirvana MERO - UNIKAT Major Lazer & Diplo - Music is the Weapon Norah Jones - Pick Me Up Off The Floor Bon Jovi - 2020 Billie Eilish - WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? Taylor Swift – folklore  
 
Muud en çok dinlenen yabancı single’lar 
 SAINt JHN - Roses (Imanbek Remix) 
 Regard - Ride It The Black Eyed 
Peas & J Balvin - RITMO (Bad Boys For Life) 
Arizona Zervas - ROXANNE Harry Styles - Watermelon Sugar Billie Eilish & Khalid - lovely Ant Saunders - Yellow Hearts Ayo & Teo – Rolex Camila Cabello - Living Proof Doja Cat - Say So

Top Post Ad

Below Post Ad