Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

A101 onbininci marketi açtı

A101, 2020 yılını 10 binden fazla marketi ve 60 bin çalışanı ile kapatarak rekorunu güncelledi. 

Yeni rekoru ile A101, Türkiye’deki rakiplerinin açık ara önüne geçerek yarış kulvarını dünya ligine taşıyor. Türkiye’nin her noktasında, kaliteli ve ucuz alışveriş deneyimi sunan A101, 2020 yılında hızlı bir büyüme kaydederek erişimini daha da artırdı. 
 
9 binden fazla market ile başlayan 2020 yılını 10 binden fazla market ile kapatan A101, Türkiye’nin en yaygın perakende zinciri olma ayrıcalığını elinden bırakmadı. 


 
A101, pek çok dünya devini de geride bırakan bu yeni rekor ile “Türkiye’nin en yaygın perakende zinciri” unvanını daha da yukarı taşıdı. CEO Erhan Bostan; “10 yıldır hizmet verdiğim A101’in istikrarlı bir şekilde büyüyerek 10 bin marketi aştığını gördüğüm için çok mutluyum. 
 
Yeni yatırımlarla müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeyi ilke edinerek çalıştık ve bugün 10 binden fazla mağaza ve 60 bin çalışan ile Türkiye’nin en büyük 15 şirketi arasına yerleştik, dünya şampiyonlar liginde devlerle yarışıyoruz.” dedi. 
 
 Türkiye’nin 81 ilinde ve tüm ilçelerinde faaliyet göstererek en yaygın perakende zinciri unvanını elinde tutan A101, Erhan Bostan liderliğinde yıllar boyunca büyük atılımlar gerçekleştirdi. 
 
Mağaza sayısını Türkiye’deki herkesin erişebileceği şekilde artırarak markayı büyüten A101, Türkiye’nin dört bir yanındaki marketleri aracılığıyla sunduğu bol çeşitli ve yenilikçi ürünlerle müşterilerinin hayatlarını zenginleştirirken aynı zamanda da kolaylaştırdı. 
 
Ucuz ve kaliteli alışverişin herkes için mümkün olduğunu ispatlayan A101 marketleri, faaliyet gösterdiği iş modelini geçtiğimiz on yıl boyunca tüm Türkiye’de yaygınlaştırdı. 
 
Türkiye’de kaliteli ürünlere, en ucuz bedelleri ödeyerek ulaşmanın herkes için önemli olduğunun altını çizen Erhan Bostan; Müşterilerimizin kaliteyi en ucuza alma taleplerine cevap vererek inşa ettiğimiz bu istikrarlı büyüme bizleri her zaman motive etti ve bugünlere kadar geldik. 
 
Misyonumu tamamladığımı düşündüğüm için bayrağı yılsonunda devrediyorum ve A101’in büyümesini yönetim kurulu üyesi olarak keyifle izlemeye devam edeceğim. 
 
Bayrağı devredeceğim değerli iş arkadaşım Cem Maltaş’ın bu başarıları daha da ileri götüreceği konusunda güvenim tam.” dedi. A101 Hakkında:
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad