Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Vivo Y70 Türkiyede Satışta

7,83 mm 3D İnce Kasa Tamamen Avucunuzun İçinde Sadece 7,83 mm ve 171 g olan Y70 hafiftir ve avucunuzun içine rahatça oturacak şekilde tasarlanmıştır. 
 

3D kıvrımları yüksek polimer malzeme ile tamamlanmıştır; tıpkı elinizde bir tüy tutuyormuşçasına yumuşak ve rahat bir yüzey sunar.
 


Şıklığınızı Taçlandırın 
Dünya çapında tasarımcılarımız evrenin derinliklerinden ve doğadan ilham aldı. Lüks moda unsurları da harmanlanarak şık, trend belirleyen bir görünüm ortaya çıktı. 
 
Yer Çekimi Siyahı: Yumuşak siyah ton geçişleri lüks bir görünüm sunar ve son teknolojiye sahip olduğunu size hissettirir. Yer çekimi tarafından aşağı çekilen derin uzayın karanlık tonları, avucunuzun içinde yeni bir uzay-zaman sürekliliği oluşturur.
 
 Oksijen Mavisi: Canlandırıcı açık mavi tonlar için, usulca süzülen gökyüzünden ve saf sıvı oksijenden ilham alındı. Parlak, canlandırıcı ve bir o kadar huzur doludur. 
 
AMOLED Ekran Canlı ve Otantik 
6,44 inçlik (16,37 cm) 1080p AMOLED Halo Ekran, %90,12’lik ekran kasa oranı ile göz alıcıdır. 16 milyondan fazla kompozit renk tonunu görüntüleyebilir.
 
 %103 NTSC doygunluk oranı ve 2.000.000:1 kontrast değeri sayesinde tüm renkler canlı,otantik ve dinamiktir. Daha da iyisi, ekran parlaklığı ortam koşullarına göre otomatik olarak ayarlanır. 
 
Gözlerinize nazik davranır ve baktığınız her şeyi daha büyüleyici bir hale getirir. Ekran İçin Parmak İzi Okuyucu vivo’nun gelişmiş telefon kilidi açma teknolojisiyle neredeyse hiç çaba harcamazsınız. 
 
Ekrana hafifçe dokunun ve telefonunuza hızlıca erişin, hepsi bu kadar. Ayrıca muhteşem bir dizi animasyon bunu şık bir şekilde yapmanızı sağlar. Kamera 48MP Çok Sahneli Ana Kamera Süper Gece Modu 
 
Geceyi Aydınlatın 
Şehrin ışıltılı sokaklarının büyüsünü ince bir dokunuşla yakalayın. Gece vakti netliği artırmak için ana kamera, HDR+ Morpho algoritmasıyla desteklenen f/1,8’lik geniş bir diyafram açıklığına sahiptir. Süper Makro Kamera  
 
Dünyayı Yakından Görün 
Çektiğiniz özneye 4 cm’ye kadar yakınlaşın ve gözlerinizin önüne serilen minyatür dünyayı izleyin. Çiy damlaları, taç yapraklar ve diğer milyonlarca minik harika artık elinizin altında. Ultra Sabit Video Titreyen veya sallanan kameralar kaçınılmaz olarak kötü görüntüler verir. 
 
Y70’in arka kamerası kısmen Elektronik Görüntü Sabitleme özelliği sayesinde bu flu görüntüyü dinamik olarak ortadan kaldırır, böylelikle hareket halindeyken bile düzgün ve net videolar kaydedebilirsiniz.  
 
Video Yüz Güzelliği 
Daha fazla takipçi çekmek için vlog’unuzu başka bir seviyeye taşıyın. Yüz Güzelliği efektlerini çekim yaparken doğrudan videolara uygulayabilirsiniz; bu sayede incelik isteyen çekim sonrası düzenlemelere gerek kalmaz. 
 
*720p çözünürlüğe kadar desteklenir 4K Video Tüm özel anlarınızı, son derece etkileyici kalitesi ve netliği ile bir gurur kaynağı olan olağanüstü yüksek netliğe sahip 4K videolarda (ana kamera) saklayın. 
 
16MP Süper Gece Selfie’si Geceye Meydan Okuyun 
Ön kamera, yaşadığınız değerli anların son derece karmaşık detaylarını saklamanız için 16MP netlik sunar. Özel HDR+ Morpho algoritmamız karanlık noktaları aydınlatır ve parlak noktalardaki aşırı pozlamayı azaltır, bu sayede gece portreleriniz daha parlak, daha net ve daha dengeli olur. 
 
Ayrıca ışığın az olduğu durumlarda güzelliğinize güzellik katmak için Yüz Güzelliği efektleri ile birlikte kullanılabilir. Selfie Loş Işık Halkası Gösteri Zamanı! Selfie Loş Işık Halkası, stüdyo aydınlatmasını gece selfielerine taşımak için tasarlanmış özel bir vivo aracıdır. 
 
İç mekandaki ve dış mekandaki ortam ışığına göre otomatik olarak ayarlanır. Böylece ne kadar karanlık olursa olsun; sizin için her zaman gösteri zamanıdır.  
 
Profesyonel Portre Spotlar Sizin Üzerinizde 
Profesyonel Portre Modu, büyüleyici bir ünlü gibi görünmenize yardımcı olacak Yüz Güzelliği, Poz Ustası ve bokeh efektleri sunar. Güncellenen Yapay Zeka Yüz Güzelliği özelliği, beş açıdan çalışır: ten rengi, cilt dokusu, kontur, yüz özellikleri ve makyaj. 
 
Erkek yüzü için özel optimizasyon ile ayrıca erkeklerin daha maskulen görünmesini sağlar. Kendinize uygun bir görünüm bulmak artık çocuk oyuncağı. Performans 33 W Hızlı Şarj Teknolojisi + 4100 mAh Pil  
 
Gün Boyunca Tükenmeyen Güç 
Y70, 4100 mAh pili sayesinde yeterince uzun süre dayanır. Daha da iyisi vivo'nun gelişmiş 33 W Hızlı Şarj teknolojisi artık %50 daha hızlıdır ve sekiz güvenlik koruması ile birlikte gelir. Sadece 30 dakika içinde telefonunuzu %0’dan %62’ye kadar şarj etmenin keyfini çıkarın. 
 
*Y70, Orijinal bir vivo şarj cihazı (11 V/3 A Hızlı Şarj adaptörü) ile birlikte kullanıldığında 33 W Hızlı Şarj’ı destekler. Gerçek şarj gücü, şarj durumu dinamiklerine göre gerçek zamanlı olarak değişir. 
 
*Şarj verileri vivo’nun laboratuvar ortamında gerçekleştirdiği testlerden elde edilmiştir. Test ortamı: x℃±1℃ ortam sıcaklığı. 
 
Test koşulları: Pil düzeyi %x, ekran kapalı ve standart bir orijinal vivo şarj cihazı kullanılmıştır. Esas veriler ilgili test ortamlarına, uzun vadede pil aşınmasına ve diğer faktörlere göre değişebilir. 
 
8GB RAM + 128GB ROM 8GB RAM + 128GB ROM uygulamalarınızın, programlarınızın ve oyunlarınızın sorunsuz bir şekilde çalışacağı ve sizin için değerli videoları, fotoğrafları ve dosyaları da kolayca sığdırabileceğiniz anlamına gelir. 
 
* 1 TB’ye kadar hafıza genişletme desteği. Micro SD kartın ayrı olarak satın alınması gerekir. 
 
Qualcomm Snapdragon 665 Qualcomm Snapdragon 665, muhteşem bir deneyim için tasarlanmış 11nm sekiz çekirdekli bir işlemcidir. Kusursuz bir performans ile birlikte kesintisiz bir heyecan sunar. 
 
Multi-Turbo 
vivo Multi-Turbo, telefonun yazılımını ve donanımını optimize etmek için sistem düzeyinde çalışarak daha yüksek hız, verimlilik ve geliştirilmiş çalışma stratejisi sunar. 
 
Yapay Zeka Destekli Turbo, Ağ Turbosu, Oyun Turbosu, Soğutma Turbosu (ısı dağıtımı için) ve (ana sistem kaynaklarını hedef alan) Merkezi Turbo’yu içerisinde barındırır. Performans artışı aklınızı başınızdan alacak. Deneyim  
 
Çift Mikrofonla Gürültü Önleme 
Sesinizi Duyurun Y70 çok gürültülü ortamlarda bile son derece net sesli çağrılar yapmanızı sağlar. İki mikrofonu, bir gürültü önleme algoritması ve bir Yapay Zeka algoritması ile ortam gürültüsünü akıllı bir şekilde ortadan kaldırır. 
 
Bir iş toplantısında veya bir kütüphanede sesinizi alçaltmanız gerektiğinde Fısıltı Modu’nu açmanız yeter. Böylece sesiniz karşı tarafa daha yüksek ve daha net bir şekilde ulaşır. Funtouch OS 11  
 
Daha Fazlasını Keşfedin 
Funtouch OS 11 (Android 10 tabanlı), daha akıcı bir kullanıcı etkileşimi için sade bir estetiğe sahiptir. Ultra Oyun Modu Ultra Oyun Modu ile Y70’inizi özel bir oyun sahasına dönüştürün. Bildirimleri ve mesajları engelleyebilir ve Resim İçinde Resim özelliğini destekler. 
 
Tüm bu harika özellikler anı yakalamanıza ve şanlı bir şampiyon olarak yükselmenize yardımcı olur. 
 
 33 W Hızlı Şarj 48MP Ana Kamera Süper Gece Modu 8GB RAM + 128GB ROM 
 
 *7,83 mm kalınlığa kamera çıkıntısı dahil değildir. 
 
*Not: Esas boyutlar ve ağırlık üretim sürecindeki, ölçüm yöntemindeki, tedarik edilen malzemelerdeki farklılıklar ve diğer faktörler nedeniyle değişebilir. Büyüleyici Renk Kartelası 

Top Post Ad

Below Post Ad