Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Magic Earbuds ayda sadece 55 TL

Hibrit Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisiyle çevre gürültüsünü 32dB’ye kadar engelleyen HONOR Magic Earbuds, Vodafone Kaçmaz Kırmızı Kampanyası kapsamında tarifeye ek aylık 55 TL’ye, 12 ayda ödeme kolaylığıyla sunuluyor. 
 

Gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR’un dış sesi ortadan kaldıran kablosuz kulaklık modeli HONOR Magic Earbuds, inci beyazı ve mavi olarak iki farklı renk seçeneğiyle vodafone.com.tr üzerinden Vodafone Kaçmaz Kırmızı Kampanyası kapsamında tüketicilerle buluştu. 


 
12 ayda ödeme kolaylığıyla, tarifeye ek olarak ayda 55 TL’ye sahip olabileceğiniz HONOR Magic Earbuds, trafik, toplu taşıma, ofis, uçak gibi istenmeyen seslerin bulunduğu ortamlarda, sadece dinlediğiniz sese odaklanmanızı sağlıyor. 
 
Ayrıca sesinizin daha net iletilmesini sağlayan üç mikrofonlu yapısıyla birlikte yoğun rüzgâr veya arka plan gürültüsü olan ortamlarda bile telefon görüşmelerinde sesinizi sorunsuz ve akıcı bir şekilde aktarabiliyor. 
 
Uzun pil ömrüyle dikkat çekiyor Şarj kutusuyla birlikte gelen ve 10mm’lik kulaklık sürücülerine sahip olan HONOR Magic Earbuds’ın toplam pil ömrü 13 saate kadar çıkıyor. 
 
Aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken, şarj kutusuyla toplamda 10,5 saate kadar telefon görüşmesi ve 14,5 saate kadar müzik dinleme imkanını tek şarjla sunuyor. 
 
Akıllı telefonunuzla hızlı bir şekilde eşleşen kablosuz kulaklık, akıllı sensörleri sayesinde kulaklığın takılı olup olmadığını anlayarak çaldığınız içeriği durdurup tekrar otomatik olarak oynatabiliyor. 
 
HONOR Magic Earbuds, minimalist ve şık tasarımıyla şarj kutusuyla birlikte sadece 62 gram ağırlığında.

Top Post Ad

Below Post Ad