Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Gain' den iki yeni yapım

Gain’in psikolojik gerilim tarzındaki mini dizisi ‘Terapist’ yayın hayatına başladı. 
 

Yönetmenliğini Zeynep Dadak’ın üstlendiği dizinin başrollerini Çağdaş Onur Öztürk, Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Muhammed Uzuner, Murat Kılıç ve Zeynep Çamcı paylaşıyor. 
 
Türkiye’nin yeni dijital içerik platformu Gain’in, psikolojik gerilim tarzındaki mini dizisi ‘Terapist’ izleyicisiyle buluştu. 


 
Kişilik bozuklukları ve psikotik hastalıklar konusunda uzman bir terapistin karısının öldürülmesiyle hayatının altüst olmasını merkeze alan dizide başrolleri Çağdaş Onur Öztürk, Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Muhammed Uzuner, Murat Kılıç ve Zeynep Çamcı paylaşıyor. 
 
Geçmişin bugüne düşen gölgesini ararken daha önce hiç fark etmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan terapist Çetin ve her biri birbirinden farklı sendromlarıyla şüpheli hale gelen danışanlarının hikayesini konu alan 7 bölümlük mini dizinin yönetmenliğini ise yurtiçi ve yurtdışı film festivallerinden aldığı ödüllerle kendinden söz ettiren başarılı yönetmen Zeynep Dadak üstleniyor. 
 
CAN BONOMO, CAN TEMİZ VE CAN SUNGUR’DAN YEPYENİ BİR EĞLENCE PROGRAMI ‘OYUNLAR HOLDİNG’ OCAK’TA GAİN’DE BAŞLIYOR 
Podcast dünyasını sallayan, ilk günden itibaren listelerde bir numara olan ‘O Tarz mı?’ ve ‘Podcastia’ yaratıcıları Can Bonomo, Can Temiz ve Can Sungur’un yepyeni eğlence programı “Oyunlar Holding” Ocak ayında GAİN’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Eğlenmek için bilardodan Sims’e, kutu oyunlarından atari oyunlarına kadar akla gelebilecek her türlü oyunu, el emeği kostüm ve amatör kendin yap objeleriyle oynayan Can Bonomo, Can Temiz ve Can Sungur’a her bölümde farklı bir konuk eşlik edecek. 
 
Oyun çeşitliliği ile çok geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeye hazırlanan ve her bir bölümünde eğlencenin bir an olsun eksilmeyeceği Gain’in yepyeni programı ‘Oyunlar Holding’ Ocak ayında seyirciyle buluşacak.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad