Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LG’nin Taşınabilir Projektörlerinden Al Hediyeni Kap!

Her yere taşınabilmesi, bağlantı kolaylığı ve görüntü kalitesi ile seyir keyfini ikiye katlayan LG Taşınabilir Projektörler şimdi de muhteşem bir kamanyayla yüzleri güldürüyor. 
 

Kampanya kapsamında 21 Şubat’a kadar LG Taşınabilir Projektör alanlar yanında bir de hediyeye sahip oluyorlar.


 
 Seyir keyfini dilenen her yere taşıyan LG Taşınabilir Projektörler 21 Şubat’a kadar hediyeleriyle de mutlu ediyor. 14 – 21 Şubat 2021 tarihleri arasında Taşınabilir Projektör alanlar hediyeleri de beraberinde götürüyor. 
 
Kampanya kapsamında Teknosa’dan LG PH550G , LG PF50KG, LG PH30N ve LG PH30JG alan tüketicilere tripod, LG HF85LS, LG HU80KSW, LG HF60LS, LG HF80LS ve LG HF85LS alan tüketicilere ise perde ve askı aparatı, Vatan’dan LG HF60LS, LG HF85LS ve LG HF80LS modellerini alanlara perde ve askı aparatı, LG PF50KG, LG PH30N ve LG PH550G alan tüketicilere ise tripod hediye ediliyor. 
 
GPN’nin satıcı olduğu Trendyol’dan LG PH550G ya da LG PH30JG modellerinden birini alana yine tripod hediye edilirken Hepsiburada üzerinden yapılan LG HF85LS, LG HF80LS ya da LG HF60LS alışverişlerine de perde ve askı aparatı hediye ediliyor. Kampanya stoklarla sınırlıdır. 
 
USB’yi Tak, Çalıştır ve İzle 
Bağlantı kolaylığı ile ön plana çıkan LG PH30N’e sadece bir USB bellek depolama aygıtı takarak kolayca film izlenebiliyor, fotoğraf görüntülenebiliyor ya da müzik dinlenebiliyor. 
 
Bluetooth ses aktarma ve kablosuz akıllı telefon yansıtma özelliğine de sahip olan LGPH30N, cep telefonu ya da tabletlerdeki içerikleri 100 inçlik dev ekranda izleyebilmenin önünü açıyor.  
 
LED Teknolojisiyle Yüksek Çözünürlük, Uzun Ömür 
100 -120 inçlik inçlik bir ekranda seyir keyfi, sahip olduğu güçlü lazer kaynağı sayesinde daha parlak ve canlı görüntüler sunuyor. 
 
Geleneksel lamba teknolojisinin aksine LED teknolojisiyle birlikte gelen yeni projektörler, kullanıcılara daha parlak ve canlı görüntülerin yanı sıra 30 yıla varan kullanım süresini sunuyor.
 
 Toplam 30.000 saate kadar kullanım ömrü olan projektörde günde 8 saat video izlenmesi durumunda dahi LED ışık kaynağı 10 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. 
 
Geleneksel lambalı cihazlarda kullanım süresi uzadıkça görüntü kalitesi bu süreye bağlı olarak azalıyor. LED lambalı cihazlar ise ilk gününden son güne kadar aynı performansla çalışmaya devam ediyor. 
 
Ayrıca LED lambalı projeksiyon cihazları, lambalı cihazlara göre çok daha hızlı yapılan ayarlamalarla en iyi ortam performansını da sunuyor. Aynı zamanda çevre dostu olan bu ürün, toplam sahip olma maliyeti açısından da rakipsiz bir yerde bulunuyor. 
 
 Hafif ve taşınabilir tasarımlarıyla LG projektörler, oturma odasından ofise kadar her ortamda keskin video çözünürlüğü sağlıyor, kullanıcılara ise oyun, slideshow, TV dizileri ve filmlerin keyfini çıkarması kalıyor.

Top Post Ad

Below Post Ad