Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

LG OLED Pro ile Video Kurgu Süreçleri Daha Renkli ve Hatasız Olacak

LG'nin yenilikçi LG UltraFine Display OLED Pro monitörleri, montaj masalarında en canlı renkler ve en gerçekçi montaj işlemlerinin anahtarı olacak. 

 

LG Electronics'in (LG) 4K LG UltraFine Display OLED Pro monitörleri, ana işi kurgu olan stüdyolar için özel tasarlanmış bir ürün. 
 
Bu monitörler, rakipsiz 65 inç devasa ekranları ve 3840x2160 (UHD) çözünürlük oranıyla profesyonel kurguların sıfır hata payı ile yapılmasını sağlıyor. 
 


Görkemli bir tasarıma ve geniş bir ekrana sahip yepyeni bir profesyonel monitör olan LG UltraFine Display OLED Pro serisi; inanılmaz görüntü kalitesi ile kurgu setlerini de gerçek bir sahne haline getirmeyi vaat ediyor. 
 
Üstelik bu OLED ekran, profesyonel amaçlar için SDI ve SFP + arayüzlerine ve CalMAN yazılımına da sahip. Profesyonel kullanım için tasarlanan bu özel seri, renk ve parlaklık olarak da profesyonel kurgucuların en doğru çıktıları almasına olanak sağlıyor.  
 
HDR/SDR İzleme 
Sinema-video kurgusu yapan profesyonellerin çoğu zaman post prodüksiyon aşamasındaki SDR görüntülerine kıyasla HDR görüntülerde renk ve kontrast oranının ne kadar etkili ifade edildiğini karşılaştırması gerekiyor. 
 
LG OLED Pro, bu tür görüntü karşılaştırma ve analiz işlevlerinin işlem sırasında tek ekranda kolayca yapılmasını sağlıyor. Böylece profesyoneller, en doğru renk ve kontrast oranında çıktılar alabiliyor.  
 
Akıllı kalibrasyon 
İşi renk ile olan tasarımcı, kurgucu gibi profesyonellerin mutlak doğruluk veren renk kalibrasyonlarına ihtiyacı oluyor. LG OLED Pro’nun akıllı kalibrasyon işlevi sayesinde kurgu profesyonelleri parlaklığı ve renk bütünlüğünü EBU Grade 1'e ayarlayabiliyor.
 
Kısaca dünya çapında kabul görmüş renk derecelendirme aracıyla en doğru, keskin ve net renk kalibrasyonunu yapabiliyorlar.  
 
Geniş OLED Ekran ile Doğru Görüntü Kalitesi 
  
LG OLED Pro, 65 inç geniş OLED ekranda kendinden aydınlatmalı piksellere sahip. LG UltraFine Display OLED Pro, sahip olduğu 8 milyonu aşkın kendinden aydınlatmalı bu pikseller sayesinde profesyonel kurgucular için mutlak siyahın, zengin ve doğru renklerin, gerçekçi görüntü kalitesinin yer aldığı yepyeni bir monitör deneyimi de sunuyor.  
 

Bir bakışta LG 65EP5G 



 
- LG 65 inç 4K Monitor 
- OLED / 3840x2160 (UHD) 
- Kurgu sırasında SDR-HDR karşılaştırma olanağı 
- Tam ekranda 16:9, 4:3, 14:9, 13:9, 1.85:1, 2.35:1 görüntü oranlarını destekleme - SDI sinyal desteği - 12G-SDI desteği
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad