Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

fizy dinlerken Iphone 12 kazanma fırsatı

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy, pandemi önlemleri kapsamında getirilen 17 günlük tam kapanma sürecinde de müzikseverlerin yanında olmaya devam ediyor. 
 

Kapanma dönemine özel olarak fizy tarafından hazırlanan ‘Evde Kal Pop’, ‘Evde Kal Spor’ ve ‘Evde Kal Fresh’ listeleriyle müzikseverler keyifli vakit geçirebilecek 


 
Türkiye’nin sevilen dijital müzik platformu fizy, pandemi önlemleri kapsamında getirilen 17 günlük tam kapanma sürecinde kullanıcılarının evlerinde müzikle daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ‘Evde Kal’ listeleri oluşturdu. 
 
fizy tarafından hazırlanan ‘Evde Kal Pop’ ‘Evde Kal Spor’ ve ‘Evde Kal Fresh’ olmak üzere üç liste kullanıcıların beğenisine sunuldu. 
 
Listelerde Türkiye’nin son dönemde öne çıkan müzisyenleri Melike Şahin, Zeynep Bastık, Kalben ve Emir Can İğrek gibi isimler yer alırken, Billie Eilish, The Weeknd ve Justin Bieber gibi popüler yabancı şarkıcılara ait parçalar bulunuyor.  
 
fizy dinlerken Iphone 12 kazanma fırsatı 
Müzik tutkunları fizy ile 17 günlük sokağa çıkma döneminde sevdikleri parçalardan ayrı kalmazken IPhone 12 kazanma fırsatına da sahip olacak. 15 Haziran tarihine kadar devam edecek olan çekilişte fizy kullanıcıları arasından seçilecek 10 kişiye Iphone 12 model akıllı telefon hediye edilecek. 
 
Yarışmaya katılmak için fizy kullanıcılarının, uygulama içinde yer alan ‘çekilişe katıl’ butonuna tıklamaları, premium aboneliklerinden birine sahip olmaları ve çekiliş süresince bu aboneliği sürdürmeleri gerekiyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad