Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Futbolun Büyük Keyfi Büyük Ekran Samsung TV günlerinde

Samsung'un evinizi stadyuma dönüştürecek “Büyük TV Günleri” kampanyası başladı! 
 

Samsung, futbolun heyecanını evlerinde büyük ekranlarda bir stadyum ortamındaymış gibi yaşamak isteyenleri sevindirecek kampanyalarını duyurdu. 
 
11 Temmuz’a kadar geçerli olacak “Büyük TV Günleri” kampanyası kapsamında, Samsung markalı seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 2.500 TL’ye varan Para Kart hediye edilecek. 


 
Samsung, “Büyük TV Günleri” kampanyasının haricinde, Samsung QLED 8K Q950 veya QLED 8K Q800 TV modellerini alanlara satın aldıkları modele göre Galaxy Z Fold2 veya Galaxy S21 hediyesi verirken, Samsung The Frame veya The Serif TV satın alanlar da Samsung Pratik Dikey Süpürge hediyesi kazanma fırsatını yakalıyor. 
 
Sporseverler futbol gibi heyecan dolu karşılaşmaları izlerken büyük ekran televizyon ile kendilerini adeta tribünlerde hissetmek istiyor. 
 
15 yıldır global TV pazarında liderlik koltuğunda yerini güçlü şekilde koruyan Samsung’un tüketicilerin beğenisine sunduğu büyük ekranlı TV’ler sporseverlerin bu isteğini karşılıyor. Samsung’un başlattığı kampanyalar sayesinde siz de artık Samsung TV’ler ile evinizi bir stadyuma dönüştürebileceksiniz.  
 
2.500 TL’ye varan Para Kart hediye 
 “Büyük TV Günleri” kampanyasında 55 inç Crystal UHD TV'lerden 85 inç QLED TV'lere uzanan Samsung’un büyük ekranlı modelleri arasından seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 2.500 TL’ye varan Para Kart hediye ediliyor. 
 
Para Kart hediyesi 11 Temmuz’a kadar kampanyaya katılan satış noktalarından yapılacak alışverişlerde geçerli olacak.  
 
QLED 8K alana Samsung akıllı telefon hediye 
Samsung, futbol coşkusunu doruklara çıkaran turnuva dönemine özel “Büyük TV Günleri” kampanyasına ek olarak birçok farklı kampanya da düzenliyor. 
 
Samsung’un diğer seçili model TV’leri için sunduğu birbirinden cazip kampanya teklifleri de büyük ekran TV almak isteyenleri bekliyor. 
 
Bu kampanyalar kapsamında da Samsung QLED 8K Q950 veya QLED 8K Q800 TV modellerini alanlara Samsung akıllı telefonlar hediye ediliyor. 
 
11 Temmuz’a kadar kampanyaya katılan satış noktalarından yapılacak QLED 8K Q950 Serisi TV alımlarında Samsung Galaxy Z Fold2; QLED 8K Q800 Serisi TV alımlarında ise Samsung Galaxy S21 hediye ediliyor.  
 
Lifestyle TV alanlara Samsung pratik dikey elektrikli süpürge hediye 
Kampanyalar bunlarla da bitmiyor. 11 Temmuz’a kadar Samsung Lifestyle TV serisinden The Frame veya The Serif TV satın alanlar da hediye olarak Samsung Pratik Dikey Süpürge kazanma fırsatı yakalıyor. 
 

Top Post Ad

Below Post Ad