Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Huawei FreeBuds 4i ile son teknolojinin keyfini çıkarın

TWS kulaklıklar, yenilikçi kablosuz formuyla kullanıcılara kullanışlı ve konforlu bir deneyim sunarken dünya çapında pek çok kişi için vazgeçilmez bir ürün haline geldi. 
 

İş veya eğlence için kullanılan TWS kulaklıklar, kullanıcıların kablolardan kurtulmasına, etkileyici bir ses deneyiminin keyfini çıkarmasına olanak tanıyor. 
 
Yıllar boyunca, TWS kulaklık alanında deneyim ve teknoloji geliştiren HUAWEI, kullanıcı deneyimini inovasyonla geliştirmeye devam ederek HUAWEI FreeBuds Serisi’nde birçok ses ürünü sunuyor. 


 
 Teknolojinin getirdiği rahatlığı daha fazla kullanıcıya sunmak için geliştirilen HUAWEI FreeBuds 4i, aktif gürültü giderme, uzun pil ömrü ve yüksek ses kalitesi gibi serinin temel özelliklerini devralırken, aynı zamanda modaya uygun ve basit bir tasarım sunuyor.  
 
Hızlı Bluetooth Kurulumuyla iOS ve Android Cihazları 
destekliyor 
 
HUAWEI FreeBuds 4i, hızlı Bluetooth kurulumu için Android, iOS veya Windows cihazlarla uyumlu Bluetooth 5.2'ye sahip. 
 
Kulaklıkları ilk kez kullanırken, kullanıcıların yalnızca şarj kutusu kapağını açması, gösterge ışığı beyaz renkte yanıp sönene kadar düğmeyi basılı tutması, akıllı telefonun veya tabletin Bluetooth'unu açması ve kulaklığı eşleştirmek için listeden HUAWEI FreeBuds 4i'yi seçmesi yeterli oluyor. 
 
Sezgisel kontrol deneyimi, daha yüksek sensörlerin hassasiyeti gerektiren TWS kulaklıkların merkezinde yer alıyor. 
 
HUAWEI FreeBuds 4i, insan vücudu ve temas yüzeyi tarafından üretilen zayıf kapasitansı algılayarak durumu belirleyebilen, kulaklığın her iki tarafında yerleşik kapasitif dokunmatik sensörlere sahip. 
 
HUAWEI FreeBuds 4i, sol veya sağ kulaklığa iki kez dokunarak müziği duraklatıyor, çalmaya devam ediyor veya telefon görüşmelerini alıp kapatabiliyor. Ayrıca, kulaklığa basılı tutmak aktif gürültü gidermeyi açıp kapatıyor. 
 
Yukarıdaki etkileşimlerin artık farklı işletim sistemlerinden çeşitli cihazları desteklediğini belirtmekte fayda var. Android, iOS veya Windows kullanıcıları kullanımı kolay ve verimli bir etkileşimli deneyimin tadını çıkarabiliyorlar. 
 
Android kullanıcıları, tüm Android kullanıcıları için bazı daha kullanışlı özellikler sunan "Önceki", "Sonraki" gibi ek işlemler için HUAWEI AI Life uygulamasını da indirebilirler. 
 
HUAWEI akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için işler daha basit. HUAWEI FreeBuds 4i, yakınsal Bluetooth eşleştirmesini de destekliyor. 
 
Kulaklık yeni bir cihazla eşleşirken, cihazın ekranında otomatik olarak bir açılır pencere görüntüleniyor ve kullanıcı eşleştirmeyi tamamlamak için basitçe bu pencereye dokunuyor.
 
Daha sonraki eşleştirmeler için aynı cihazı kullanırken, kullanıcılar hızlı bir şekilde yeniden bağlanabiliyor ve pil durumunu görebiliyor. 
 
Güçlü Özellikler HUAWEI FreeBuds 4i, HUAWEI FreeBuds Serisi’nin en önemli özelliklerini devralarak aynı sınıftaki diğer kulaklıklar arasında öne çıkıyor. 
 
Bir TWS kulaklıktaki gürültü giderme özelliği de iş ve sosyal yaşam için özellikle önemli. HUAWEI FreeBuds 4i, tersine çevrilmiş ses dalgaları oluşturmak için yerleşik akustik bileşenleri ve algoritmaları kullanıyor. 
 
Bu teknoloji, HUAWEI FreeBuds 4i'nin sessiz bir ofiste, gürültülü bir kafede veya bir uçakta rahat bir gürültü giderme seviyesi sunmak için gürültüyü aktif olarak engellemesine ve kullanıcının daha sürükleyici bir ses deneyimi elde etmesine olanak tanıyor. 
 
HUAWEI FreeBuds 4i’nin küçük gövdesinin içinde, daha güçlü bas sesler için daha fazla genlik aralığı sağlayan 10 mm çapında birer dinamik sürücü var. HUAWEI’nin ses ekibi, birçokları tarafından sevilen bir tür olan pop müzik için özel ayarlamalar da ekledi. 
 
Popüler müzikte kullanılan gitarlar, davullar, vokaller veya piyanolar ya da ifadeyi vurgulayan güçlü metal, rock veya halk şarkıları olsun, HUAWEI FreeBuds 4i tüm ayrıntıları koruyarak kullanıcıların yüksek kaliteli müziğin keyfini tam anlamıyla çıkarmasına olanak tanıyor. 
 
HUAWEI FreeBuds 4i, diğer HUAWEI giyilebilir cihazlarında olduğu gibi uzun pil ömrüne sahip. HUAWEI FreeBuds 4i, ANC kapatıldığında 10 saat kesintisiz müzik çalma veya tam şarjla 6,5 saat sesli arama sunabiliyor. 
 
Şarj kutusu ile 22 saate kadar müzik çalma veya 14 saate kadar sesli arama sağlıyor. HUAWEI FreeBuds 4i ayrıca hızlı şarj özelliklerini de desteklediği için sadece 10 dakikalık bir şarjla 4 saatlik ses keyfi sunuyor. FreeBuds 4i, 749 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla HUAWEI Online Mağaza’da satışa sunuluyor.

Top Post Ad

Below Post Ad