Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Hizli Ve Öfkeli 9’dan Rekor Açiliş

Hızlı ve Öfkeli 9 vizyona girdiği ilk hafta sonunda 181.692 kişi tarafından izlendi Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli 9, 2 Temmuz’da beyaz perdede yerini aldı. 
 

Filmin vizyona girmesiyle birlikte, Hızlı ve Öfkeli serisinin hayranları başta olmak üzere tüm sinemaseverler salonları doldurdu. 
 
Film, vizyona girdiği ilk hafta sonunu rekor bir açılış ile tamamladı ve Cuma, Cumartesi, Pazar olmak üzere ilk üç gün 181.692 kişi tarafından izlenerek, 4.522.810 TL’lik bir hasılat elde etti. Böylece Hızlı ve Öfkeli 9, Türkiye’de pandemi döneminin en iyi hafta sonu açılışını yapan film oldu. 
 


 Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de uzun zamandır heyecanla beklenen ve bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli 9, 2 Temmuz’da vizyona girerek sinemaseverler ile buluştu. 
 
20 yıldır devam eden ve tüm dünyada 5 milyar dolardan fazla kazanç elde eden efsane serinin dokuzuncu bölümü olan Hızlı ve Öfkeli 9, vizyona girdiği ilk hafta sonunu ise rekor bir açılış ile tamamladı. 
 
 Film, vizyondaki ilk hafta sonunda, yani Cuma, Cumartesi, Pazar olmak üzere ilk üç gün, 181.692 kişi tarafından izlendi ve 4.522.810 TL’lik bir hasılat elde ederek Türkiye’de pandemi döneminin en iyi açılışını yapan film unvanını aldı. 
 
Hızlı ve Öfkeli 9, aynı zamanda tüm zamanların en iyi ikinci Temmuz ayı hafta sonu açılışını yaparak Universal Pictures filmleri arasında da bugüne kadarki en iyi dördüncü hafta sonu açılışını gerçekleştirdi. 
 
Hızlı ve Öfkeli 9, hem aksiyon severler, hem Hızlı ve Öfkeli serisinin hayranları, hem de sinema tutkunları tarafından büyük ilgi görerek sinemalarda izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor.  
 
Ne kadar hızlı olursa olsun, hiç kimse geçmişinden kaçamaz!
 Hızlı ve Öfkeli 9’da serinin gişe rekortmenine dönüştüğü üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı bölümlerinin yönetmenliğini yapmış olan Justin Lin yeniden yönetmenlik görevini üstleniyor. 
 
Aksiyon, Londra’dan Tokyo’ya, Orta Amerika’dan Edinburg’a ve Azerbaycan’daki gizli sığınaktan Tiflis’in kalabalık sokaklarına kadar son hızla tüm dünyada dolaşıyor. 
 
Filmde, yol boyunca eski arkadaşlar yeniden ortaya çıkıyor, eski düşmanlar geri geliyor, tarih yeniden yazılarak ailenin gerçek anlamı daha önce hiç olmadığı şekilde sınanıyor. 
 
Hızlı ve Öfkeli 9’da, filmin kadrosunda yeniden rol alan Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster ve Sung Kang ile Oscar® ödüllü Helen Mirren, Kurt Russell ve Akademi® ödüllü Charlize Theron karşımıza çıkıyor. 
 
Hızlı ve Öfkeli 9’da ayrıca Grammy ödüllü süper star Cardi B, Dom’un geçmişi ile bağlantılı bir kadın olan serinin yeni karakteri Leysa rolünü canlandırırken, Reggaeton fenomeni Ozuna da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Top Post Ad

Below Post Ad