Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

iPhone 13’ler büyük ilgi gördü

MediaMarkt Türkiye’nin Apple’ın global olarak düzenlediği etkinliğe paralel Türkiye’de ön satışa çıkardığı iPhone 13 serisi, MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de büyük ilgi gördü.
 
İlk etapta stokların çoğu tükenen ürünlerde MediaMarkt eski telefonlarını getirenlere önemli indirimler de sağladı. 
 
Bu kampanyadan yararlanan teknolojiseverler yeni iPhone’lara 5.999 TL’den başlayan fiyatlarla sahip oldu. 
 


Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, teknolojiseverlerin büyük bir heyecanla beklediği iPhone 13 serisini, Apple’ın global olarak düzenlediği etkinliğin ardından Türkiye’de ön satışa çıkarmıştı. 
 
iPhone 13 ve iPhone Pro modellerini kapsayan yeni modeller, Türkiye’de teknolojiseverler tarafından oldukça yoğun bir ilgi gördü. 
 
Buna göre cihazların ilk etapta stokunun büyük çoğunluğu, 24 Eylül’de başlayan ön satışın ardından kısa bir süre içerisinde tükenme noktasına geldi. 
 
Farklı renk ve modellere sahip serinin fiyatı 10.999 TL’den başlayıp 17.999 TL’ye kadar giderken MediaMarkt özel indirimler de gerçekleştirdi. 
 
Kampanyaya göre eski telefonlarını MediaMarkt’ta getiren teknolojiseverler 5.999 TL’den başlayan fiyatlarla iPhone 13 Mini’ye ve 6999 TL’den başlayan fiyatlarla dae iPhone 13’e sahip olma fırsatı yakaladı. 
 
MediaMarkt’ın bu kampanyası 24 – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli oldu. Yeni iPhone’lar, MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de 24 Eylül’de başlayan ön satışın ardından 1 Ekim tarihinde de ülke genelindeki mağazalarda satışa ve teknolojiseverlerin deneyimine sunuldu.

Top Post Ad

Below Post Ad