Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

FOX'un Merakla Beklenen Dizisi Mahkum İzleyiciyle Buluşuyor

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, MF Yapım imzalı yepyeni dizi “Mahkum”un farklı hikayesinden de ipuçları veren yeni tanıtımı yayınlandı. 
 

“Innocent Defendant” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek “Mahkum”un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor. 
 
Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alıyor. 
 


Şimdiden güçlü kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizide; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… 
 
Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… 
 
Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir? FOX’un sevilen dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey”, sette görülen Covid-19 vakası nedeniyle önümüzdeki hafta yayınlanamayacak. 
 
Bir haftalık aranın ardından dizi yine her salı izleyiciyle buluşmaya devam edecek ve 21 Aralık Salı yeni bölümüyle ekranda olacak.
 
 FOX’un merakla beklenen yeni dizisi “Mahkum” ise 14 Aralık Salı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşurken, 16 Aralık Perşembe ise ikinci bölümüyle kendi gününde ekrana gelecek, ardından her perşembe izleyiciyle buluşmaya devam edecek. 
 
 “Mahkum”un ilk bölümü 14 Aralık Salı, yeni bölümleri 16 Aralık’tan itibaren her perşembe FOX’ta. “Evlilik Hakkında Her Şey”, yeni bölümleriyle 21 Aralık itibarıyla her salı FOX’ta.

Top Post Ad

Below Post Ad