Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Logo’dan kasa kuyruğuna girmeden satın alma deneyimi

Logo Diva RETAIL’in Mobil Satış Modülü, mağaza içinde müşterilere kasa kuyruğuna girmeden, oldukları yerde ve anında satın alma deneyimi sunuyor. 
 

Perakende sektörünün ve müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına ve beklentilerine yanıt sunmak için geliştirilen Logo Diva RETAIL Mobil Satış Modülü, kasa satış işlemlerini sabit kasalardan bağımsız hale getiriyor. 
 


Logo Diva RETAIL, gelişmiş özellikleriyle ilk kez bulut üzerinden birçok farklı sürecin gerçek zamanlı yönetilmesini sağlayarak kullanıcılarına tüm satış kanallarında benzersiz müşteri deneyimi sunuyor. 
 
Logo Diva RETAIL’in satış özelliklerini mobil’e taşıyan Mobil Satış Modülü, mağaza içinde müşterilere kasa kuyruğuna girmeden satın alma deneyimi sunarak müşteri memnuniyetini güçlendiriyor. 
 
Perakende sektöründe özel günlerin, hafta sonlarının ve kampanya dönemlerinin ekstra yoğunluk anlamına geldiğini belirten Logo Perakende Çözümleri Genel Müdürü Arslan Arslan şunları söyledi: “Bu dönemlerde önemli ölçüde artan müşteri yoğunluğu, mağazadaki satış süreçlerinin yönetilmesini güçleştirerek kasaların önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oluyor. 
 
Logo Diva RETAIL’in bulut gücünü taşıyan Mobil Satış Modülü ile yoğun dönemlerde kasa önündeki yığılmayı kasa bankosuna ilave kasa donanımları almaya gerek kalmadan, mobil olarak hızlı ve kolayca yönetebiliyoruz. Böylece müşterilerin daha konforlu bir şekilde alışveriş yapmasını sağlıyoruz ve müşteri memnuniyetine katkı sunuyoruz. 
 
Logo Diva RETAIL Mobil Satış Modülü ile mağaza içinde alışveriş yapan müşterinin satın aldığı ürünler, müşterinin kasaya gitmesine gerek kalmadan, satış danışmanı tarafından mobil cihaz üzerinden kolayca okutularak alışveriş sepeti hızla oluşturuluyor. 
 
Müşteri seçimi veya müşteri oluşturma aşamasının ardından ödeme, müşterinin kredi kartıyla bulunduğu yerde alınarak müşterilerin uzun kasa kuyrukları beklemesine gerek kalmadan yapılabiliyor. 
 
Ayrıca, mağazadaki deneyimi artırmanın yanı sıra perakende müşterilerimizin geçici olarak açtığı çadır mağazaları, etkinlik alanları ve kapıda ödeme gibi satış noktalarında ekstra bir kasa sistemine ihtiyaç duymadan satış yapabilmelerine olanak tanıyor.”  
 
Mobil Satış Modülü Türkiye’nin önde gelen mobil ödeme platformlarıyla uyumlu 
 
Kasa işlemlerini mağazada, müşterinin bulunduğu yerde tamamlamayı sağlayan Logo Diva RETAIL Mobil Satış Modülü, Türkiye’nin önde gelen mobil ödeme platformlarıyla birlikte çalışabiliyor. 
 
Bu sayede müşterilere kasa donanımına ve POS cihazına bağlı kalmadan da satın alma deneyimi sunulabiliyor. 
 
Logo Diva RETAIL Mobile Satış Modülü üzerinden ödeme, müşterilerin fiziksel kredi kartından alınabildiği gibi iç veya dış entegrasyonla sağlanan sadakat uygulamalarının puanları ile de tamamlanabiliyor. 
 
Android POS platformuyla ya da uyumlu mobil cihazlarda Soft POS platformuyla swipe, temassız, çipli kredi kartlarıyla, TR Karekod ve mobil cüzdanlar ile ödeme alma imkânı sunuyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad