Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Lewıs Hamılton The Wınnıng Formula Gain’de Yayında

Formula 1'in gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden Lewis Hamilton’ın cüretkar ve zorluklarla dolu hikayesi şimdi hayranlarıyla buluşuyor. 
 

Endüstrinin önde gelen isimlerinin yorumlarıyla, efsane pilotun kariyerini mercek altına alan 2021 yapımı biyografik belgesel “Lewis Hamilton: The Winning Formula”, GAİN’de yayına girdi. 


 
Lewis Hamilton’un, F1’in tek siyah pilotu olarak bir rekortmene dönüşme serüveni hayaller, cesaret ve kararlılıkla bezeli… 
 
Hamilton, karting pistlerinde dikkat çeken bir genç yetenek olduğu günlerden, motor sporları dünyasının zirvesine ulaşana dek önyargılar ve ayrımcılıkla baş etmek zorunda kaldı. 
 
İngiliz kültürünün en yüksek onurlarından birinin bahşedildiği Sir Lewis Hamilton, sporun ötesine geçerek sektördeki onlarca yıllık sorunları gün ışığına çıkardı. Bugün Lewis, Formula 1 tarihinde daha önce görülmemiş bir hayat tarzını ve anlayışı simgeliyor. 
 
Şampiyonluklar kazanmanın dışında, fethettiği endüstrinin yapı taşlarını ve sporun temsil biçimini değiştirmek için sarf ettiği çabayı gözler önüne seren belgesel, Formula 1 dünyasının açılmamış kapılarını aralıyor. 
 
 “Lewis Hamilton: The Winning Formula”, F1’in gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden olan Hamilton’un cüretkar hikayesini, alanının önde gelen isimlerinin yorumları eşliğinde izleyiciyle buluşturuyor.  
 
“Lewis Hamilton: The Winning Formula” şimdi GAİN’de yayında. 
 
 GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. 
 
GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor. 
 
GAİN’i indirmek için; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trgain.mikrogain https://apps.apple.com/us/app/gai-n/id1516180910 GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad