Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Ankapark Bir Ankara Dosyası Gain’de Yayında

Yüz milyonlarca lira harcanarak yapıldı. “Dünyanın en büyük tema parklarından biri” denilerek açıldı. 
 

Bir yılı dolmadan, elektrik borcunu ödeyemediği için kapatıldı. Başkentin gündemini bugün de meşgul eden tartışmalı Ankapark projesi, GAİN’de yayınlanan “Ankapark: Bir Ankara Dosyası” isimli belgeselde mercek altına alınıyor. “Toplam 300 tane dinozora verilen para 4 milyon 200 bin lira. 


 
E bir şey değil.” Atatürk Orman Çiftliği arazisine yüz milyonlarca liralık yatırımla kurulan Ankapark’ın yavaş başlayıp hızlı biten macerasından geriye Melih Gökçek’in bu cümlesi kaldı. Bir de çürümeye bırakılan dinozorlar… 
 
 GAİN’de yayına giren “Ankapark: Bir Ankara Dosyası”, meslek örgütü temsilcileri, akademisyenler, siyasetçiler ve gazetecilerin görüşlerine başvurarak bu tartışmalı projeyi mercek altına alıyor. 
 
Milyonlarca turisti Ankara’ya çekeceği iddiasıyla yapılan park nasıl başladı, nasıl gitti, nasıl bitti sorularına cevap arıyor. GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. 
 
Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad