Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

ASUS ExpertBook B3 Flip ile uzaktan çalışmada yeni bir dönem

ASUS, yeni normalin bir parçası olan uzaktan eğitim ve profesyonel iş hayatı için ihtiyaç olan her ayrıntıyı ‘Expertbook B3 Flip’te bir araya getirdi. 

 

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, iş ve eğitim dünyası için tasarladığı B3 Flip modelinin yeni versiyonunu tanıttı. 

 


360° dönüşebilen tasarımı, sabit ekran kalemi, çift kamerası ile her an her yerde çok yönlü kullanımı destekleyen B3 Flip, yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliği, antibakteriyel korumalı klavyesi, TÜV Rheinland sertifikalı ekranı, Wi-Fi 6E veya 4G LTE ile hızlı mobil bağlantısı, geniş depolama ve çoklu bağlantı seçenekleriyle kurumların hiçbir ihtiyacını yanıtsız bırakmıyor. 
 
 Türkiye kurumsal pazarında büyümesini son hız sürdüren ASUS, BUSINESS serisiyle şirketlerin tüm dizüstü, masaüstü ve all-in-one (hepsi bir arada) bilgisayar ihtiyaçlarını uçtan uca karşılıyor. 
 
ASUS’un, kurumsal hayatın içinde olanları, eğitimcileri ve öğrencileri düşünerek tasarladığı güçlü ve çok yönlü dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı ExpertBook B3 Flip (B3402FBA), mekan ve süre bağımsız maksimum esnekliği destekleyen modellerden biri.
 
 İş ve eğitim dünyasının her ihtiyacını kompakt bir yapıya sığdıran B3 Flip, tüm dünyanın yeni normali olan hibrit çalışma düzenine uyum sağlamayı amaçlıyor. 
 

ASUS ExpertBook B3 Flip ile İster not al, ister sunum yap 

ExpertBook B3 Flip, 360° dönebilen menteşesi sayesinde rakipsiz bir esneklik sağlıyor. Çok yönlü kullanım sağlayan cihazı not almak ve ders çalışmak için tablet modunda, fotoğraf çekmek için de en ideal konum olan çadır modunda kullanmak mümkün. 
 
B3 Flip, standart kameranın yanı sıra, klavyeye yerleştirilmiş 13 MP’lik yüksek çözünürlüklü özel bir kamera da içeriyor. Stand modu ise, toplantılarda veya sunumlarda en konforlu seçenek. 
 
Çizim yapmak, not almak, ekran üzerinde herhangi bir işlem yapmak için cihaza bağlı bir ekran kalemi de mevcut. Yerleşik tutucusu kalemi her zaman el altında tutarken, şarj edilmesini de sağlıyor. 
 
15 saniyelik şarj, kaleme 45 dakikalık kullanım için yeterli güç sağlayabiliyor; böylece B3 Flip kullanıcısının iş akışı asla kesintiye uğramıyor.  
 
Uzaktan çalışma artık hiç olmadığı kadar verimli  
B3 Flip, uzaktan eğitim ve profesyonel iş dünyasının online süreçlerini daha verimli hale getirmek için makine öğrenimi tekniklerini kullanan iki yönlü gürültü engelleme teknolojisine de sahip. Teknoloji, hem konuşmacının etrafındaki gürültüyü filtreliyor hem de konuşmanın diğer ucundaki kişiden kaynaklı gürültüyü ortadan kaldırıyor. 
 
Böylece katılımcılar nerede olursa olsun sesli aramaların ve görüntülü sohbetlerin kristal netliğinde olması mümkün hale geliyor. Ayrıca, video konferans ve uzaktan eğitim deneyimleri, yenilikçi 3D gürültü azaltma (3DNR) teknolojisi ile daha da geliştirildi. 
 
3DNR, görüntülü aramalar sırasında her şeyin canlı ve net görünmesini sağlamak için görüntüleri keskinleştiren ve gerçek zamanlı gürültü giderme gerçekleştiren benzersiz bir algoritma ile web kamerası görüntü netliğini önemli ölçüde artırıyor.  
 
Dayanıklı, güvenli ve hızlı 
İş veya eğitim için her yerde güvenli, emniyetli ve hızlı veri bağlantılarını mümkün kılacak şekilde tasarlanan ExpertBook B3 Flip, hızlı 4G LTE mobil veri bağlantısı içeriyor. 
 
Ayrıca, çevrimiçi eğitim ve iş toplantılarının daha akıcı olması için, en uzak mesafelerde dahi kesintiye uğramadan, ultra hızlı ve güvenilir bağlantı sunan ASUS WiFi Master teknolojisi ile geliştirilmiş en yeni WiFi 6E teknolojisi de seçenekler arasında. 
 
Yollardaki tüm zorlu koşulları düşünen B3 Flip, ultra zorlu MIL-STD 810H US asgari standardı da dahil olmak üzere zorlu endüstri dayanıklılık standartlarını aşabilecek şekilde tasarlandı. 
 
B3 Flip,; dondurucu soğuklardan çöl fırtınalarının yakıcı sıcaklarına ve yüksek hızlı şoklardan tümseklere kadar aşırı uçlarda hayatta kalabileceğini tüm testlerden başarıyla geçerek ispatladı. 
 
Cihazın iç braket ile güçlendirilen klavyesi ise 400 cc’ye kadar sıvı dökülmeleri ile zarar görmeden baş edebilen suya dayanıklı bir katmanla dizayn edildi. 
 
Ayrıca, B3 Flip’teki parmak izi sensörü, TPM 2.0 güvenliği, BIOS önyükleme kullanıcı parola koruması, kensington kilit yuvası, fiziksel kamera kalkanı, işletmelerin veya akademik kurumların tüm verilerini koruyan birinci sınıf güvenlik özellikleri kullanıcısını her daim güvende hissettiriyor.  
 
B3 Flip, hijyen ve göz sağlığını da düşündü 
 ExpertBook B3 Flip’in klavyesinin dokunmatik yüzeyi ve avuç içi dayanağı, kullanıcısının hijyeni için ‘ASUS Antibakteriyel Koruma’ ile korunuyor. 
 
Bu özel korumanın, 24 saat içinde bakteri üremesini %99’dan fazla engellediği uluslararası kabul görmüş ISO 22196 standardı tarafından bilimsel olarak kanıtlı. 
 
ASUS Antibakteriyel Koruma, ayrıca alkol bazlı temizlik ürünlerine ve hipoklorik asitli suya dayanacak şekilde geliştirildi. Bu nedenle B3 Flip‘in yüzeyini temizlemek ve zararlı bakterilerin yayılmasını sınırlamak da her zaman kolay. 
 
B3 Flip’in ekranı ise daha düşük mavi ışık emisyonları için TÜV Rheinland tarafından onaylı. Böylece ekran karşısında uzun saatlerini geçiren kullanıcılar gözlerinin mavi ışıktan zarar görmesinden endişe duymadan çalışabiliyor.  
 
B3 Flip, çevreye de duyarlı 
Ürünlerini sürdürülebilir bir gelecek yaratmak hedefiyle geliştiren ASUS, ürünlerinin yaşam döngülerinin tüm aşamalarında çevresel gerekliliklerle uyumlu olmasına özen gösteriyor. 
 
Çevreye ve geleceğe son derece duyarlı olan B3 Flip, enerjide verimlilik ve düșük güç tüketiminin göstergesi olan ENERGY STAR® sertifikasının yanı sıra, Elektronik Ürünleri Çevre Açısından Değerlendirme Aracı (Electronic Product Environmental Assessment Tool-EPEAT) tarafından layık görülen Gümüş derecesiyle, üretiminde çevre üzerindeki etkisini azalttığını da kanıtlıyor.  
 

ASUS ExpertBook B3 FlipTeknik özellikler 

 
İşletim sistemi: Windows 11 Pro 
İşlemci: Intel® Core™ i7-1255U
İşlemci 1,7 GHz (12M Önbellek, 4,7 GHz'e kadar, 10 çekirdekli) Intel® Core™ i5-1235U İşlemci 1,3 GHz (12M Önbellek, 4,4 GHz'e kadar, 10 çekirdekli) Intel® Core™ i3- 1215U İşlemci 1.2 GHz (10M Önbellek, 4,4 GHz'e kadar, 6 çekirdek) 
Hafıza: Dahili 8G DDR4, 8GB DDR4 SO-DIMM, 
Maksimum Bellek: 32GB Dahili 8G DDR4, 
Maksimum Bellek: 32GB Dahili 4G DDR4, 4GB DDR4 SO-DIMM, Maksimum Bellek: 32GB 
Depolama: 1TB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 SSD 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 SSD 256GB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 SSD Ağırlık: 1,61 kg

Top Post Ad

Below Post Ad